Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Palworld için Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pal Ortaya Çıktı

 
 
Pocketpair stüdyosu tarafından biz oyun severlere sunulan ve Steam listelerine altüst eden Palworld için yeni bir canlı geliyor. Oyunda bildiğiniz üzere Pokemon benzeri canlılar bulunuyor ve bunlara kısacası Pal deniliyor. İşte bu Pal'lara bir yenisi daha eklenmeyi bekliyor.
 
Palworld için yeni güncellemeler yolda
 
 
 
Güçlü ve şeytani yapısı ile ön plana çıkan Bellanoir yakında oyuna dahil olmayı bekliyor. Yalnızca en yetenekli oyuncuların bu karaktere karşı şansı bulunuyor. Bellanoir için yayınlanan kısa fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
Öte yandan yeni bir röportajda Pocketpair'in patronu Takuro Mizobe, silahlı Pokemon oyunu olarak nitelendirilen Palworld'ün yeni platformlara geleceğini açıkladı. Oyun şu anda Xbox ve PC platformu için yer alıyor. Dolayısıyla diğer konsollara da gelmesi bekleniyor.
 
Oyunun ayrıca Steam platformunda bahar indirimi kapsamında yüzde 10'luk bir indirimi bulunuyor. Bu indirimle beraber 13.49 dolardan oyunu satın alabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle hayatta kalma pc Palworld
Into the Dead: Our Darkest Days'ten Yeni Oynanış Fragmanı Geldi PlayStation 5 Pro'nun Teknik Özellikleri Sızdırıldı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Palworld
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız