Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil: HD Remastered'ın Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

 
    Shinji Mikami, The Evil Within adlı yeni oyununu piyasaya sürmeye hazırlanırken 1996'da yarattığı ve tüm zamanların en başarılı oyunlarından biri olan Resident Evil serisinin ilk oyunu, Resident Evil HD Remastered adı ile birlikte PC, PS3, Xbox 360, PS4 ve Xbox One için yeniden yapılanmaya başlanmıştı.

    Resident Evil HD Remastered'ın yeni ekran görüntüleri yayınlandı. İlk Resident Evil oyunu ile yakında çıkacak olan HD Remastered ile karşılaştırmalı bir şekilde yayınlanan ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz. Oyun 2015'te piyasadaki yerini alacak.

Resident Evil


Resident Evil HD Remastered (2015)


Resident Evil


Resident Evil HD Remastered (2015)


Resident Evil


Resident Evil HD Remastered (2015)


Resident Evil


Resident Evil HD Remastered (2015)

Bu haberin bağlantısı
URL
Resident Evil Resident Remake Resident Evil HD Remastered Korku PS4 Xbox One Macera PC Xbox 360 PS3
Halo: Master Chief Collection'ın Beyaz Xbox One Paketi Görüldü Valiant Hearts: The Great War'un Çizgi Romanı Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

UcanHollandali

20.10.2014 00:22:50

0
Çok sevindim re2'de gelsin aynı anda tadından yenmez.

gokuba

9.10.2014 20:11:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: Enes Eyibil
alıntı:

Orijinalden alıntı: gokuba

Adamlar devamı gelicek oyunların en az 2 milyon satması şartını koşmuş satın alırsanız devamını yaparız yoksa yapmayız diye tehdit ediyor böyle bir firmaymış demek. Tabi 2 milyonu satıp, biz öyle bir şey demedik yorumunu böyle bir firma rahatça yapar. Re remasterın satışları iyi olursa eğer, re 2 remasterı pcde görebilirsiniz merak edenlere duyrulur!! adamların kafa yapısı bu çünkü.

Sen bir şirketsin ticari kaygıları olan şirket .


Oyun satmazsa adam zarar ederse neden yenisi geliştirsin ?
vallahamı diyosun :) olm safmısınız siz bunu için adam alıntı yapmış. Ben zarar etsinmi yazdım yukarda ben anlayıştan ve söylem tarzından bahsediyorum 2 milyon satsın yoksa yapmayız mantığı nedir

BSC Misafiri

9.10.2014 17:57:49

0
Tamam iyi hoş grafikler az biraz düzeltilmiş ama gerek var mıydı? Allayıp bullayıp multiplatform gülü yapmışlar oyunu yazık. Para hırsı yüzünden onlarca oyun lekelendi zaten

shanks

9.10.2014 16:44:56

0
Ben oyunun wii versiyonunu dolphin emulatöründe 4-5 defa bitirdim grafiklerinin remasted surumuyle aynı yada daha iyi oldugunu soyleyebılırım.Firma revolatıons 2 gıbı bir oyuna (benım gozumde çöptür oyun) o kadar kaynak ayıracagına su oyunlara az daha ozen gosterecek kaynak ayırsa daha ıyı olur.

Enes Eyibil

9.10.2014 16:27:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: gokuba Adamlar devamı gelicek oyunların en az 2 milyon satması şartını koşmuş satın alırsanız devamını yaparız yoksa yapmayız diye tehdit ediyor böyle bir firmaymış demek. Tabi 2 milyonu satıp, biz öyle bir şey demedik yorumunu böyle bir firma rahatça yapar. Re remasterın satışları iyi olursa eğer, re 2 remasterı pcde görebilirsiniz merak edenlere duyrulur!! adamların kafa yapısı bu çünkü.
Sen bir şirketsin ticari kaygıları olan şirket . Oyun satmazsa adam zarar ederse neden yenisi geliştirsin ?

gokuba

9.10.2014 13:46:06

0
Adamlar devamı gelicek oyunların en az 2 milyon satması şartını koşmuş satın alırsanız devamını yaparız yoksa yapmayız diye tehdit ediyor böyle bir firmaymış demek. Tabi 2 milyonu satıp, biz öyle bir şey demedik yorumunu böyle bir firma rahatça yapar. Re remasterın satışları iyi olursa eğer, re 2 remasterı pcde görebilirsiniz merak edenlere duyrulur!! adamların kafa yapısı bu çünkü.

BSC Misafiri

9.10.2014 11:52:13

0
Ortada Güzel olan bir oyun var ve şu zamanki teknolojiyle daha başarılı bir grafikle süslenirse cover oyunlar iş yapar gibime geliyor. Darısı Crash Bandicot un başına. Gizlide gizliye yapıyolar gibime geliyor :)

Cpt. Miller

9.10.2014 10:16:17

0
Madem yeniden yapıyorsunuz, bari adam akıllı bir gelişme olsun, aynı grafikleri çözünürlük arttırarak ve 1-2 rütuş ile daha keskin hale getirmişler o kadar.

bykrm

9.10.2014 03:20:19

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Trapdoor
alıntı:

Orijinalden alıntı: bykrm

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Trapdoor<br><br>- Muhtemelen yüksek çözünürlük<br> - Yüksek kalitede ve çözünürlükte kaplamalar<br> - Renk paletinde artış<br> - Işıklandırmada iyileştirmeler<br> - Yüksek kalite kenar düzeltmesi ve filtreleme<br> <br> Oyunun tekrar oynanabilmesi için bunlara gerek yok, oyun zaten güzel lakin daha güzel görsellerle oynamak da ayrı keyifli olacaktır.</blockquote><br><br>Bunların hangisinde yüksek çözünürlüklü kaplama var ? Direk gamecube versiyonunu çıkarıp 5$ a satsalar daha iyi. Şimdi buna 20-30$ isterler, bişe yaptık diyip.


Öncelikle, BSC yorumlarında "laf söyledim nasılda bozdum" tarzı seviyesizlik bu aralar artışta nedenini bilmiyorum ama rahatsız etmekte.

Yüksek çözünürlüklü bir renderda düşük çözünürlüklü kaplamalar kullanılmış olsaydı anlaşılırdı diye düşündüğüm için yazdım, muhtemelen ya sünerdi, ya kare kare gözükürdü ya da anlaşılmaz hale gelirdi, lakin HD versiyonda Jill'in kolunda ki ya da Chrisin sırtındaki yazıların net bir şekilde okunabildiğini hatta şekillerinin temiz bir biçimde ortada olduğu aşikar.
Bu sıfırdan bir oyun yapmak kadar zor bir iş değildir tabi ki, lakin görsel tasarımcıların emeğide bu basit laflarla hiçe sayılamaz. Zaten adı üzerinde Remastered.
RM olan oyunlar zaten çoğunlukla "şöyle bir elden geçirdik" seviyesindedir ve azıcık google kullanabilen internet kullanıcısı bunu rahatlıkla anlayabilir. Firmanın savunucusu değilim, PC, NINTENDO, PS ya da XBOX fanboy diye tabir edilen insanlardan da değilim, sadece objektif bir bakış açısıyla gördüklerimi ve düşündüklerimi söylüyorum.

- Yeni bir oyun değildir
- Daha güzel görsellere sahiptir
- Oyunu oynamamış ya da oynayıpta tadı damağında kalmış oyuncular için güzel bir fırsatıdır.

İyi oyunlar dilerim.
Revaçta olan bişey varsa o da senin gibi "aa bu eleman beni alıntılamış, kesin bozmak için" gibi gereksiz tribe girenler. Sen kimsin ki ben seni bozmaya çalışıyım. Tanımam etmem, sana bi düşmanlığım falanda yok. Böyle şeylerle uğraşma, işine bak.

firebird1150

9.10.2014 03:12:32

0
oyun malum güzel ama birebir aynısıda olması biraz sıkıcı olmuş yani oyuna eklenti yapıp zenginleştirmek varken mesela farlı mekan silah karakter yaratık eklentisi olsaydı daha iyi olurdu ama direk aynısını çıkartmak işin kolayı olmuş capcom için, acaba siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

TayfunKey

9.10.2014 03:04:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri 1996 da ilk Resident Evil çıktı. Karşılaştırma yapılan resimler 2002 de GameCube çıkan, ilk oyunun remakei Resident Evil'dan. Yılları bilmiyor olabilirsiniz de hiç mi aklınızdan geçmed, 1996 da bu grafik ne arıyor.
Ne yalan söyleyeyim ilk oyunu en son 2006'da bitirdim. 2 sene daha bekleyebilirsem aradan 10 sene geçmiş olacak. Sadece ilk oyunun çıkış tarihini yazmıştım parantez içine ve GameCube olduğunu fark edememişim. Uyardığın için teşekkür ederim. Ayrıca 1996'da bu grafik ne arıyor demişsin ya, 1998'in Max Payne'i aklıma gelince gayet normaldir bu grafik dedim bir an. :D

Trapdoor

9.10.2014 02:41:39

+1
quote:

Orijinalden alıntı: bykrm <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Trapdoor<br><br>- Muhtemelen yüksek çözünürlük<br> - Yüksek kalitede ve çözünürlükte kaplamalar<br> - Renk paletinde artış<br> - Işıklandırmada iyileştirmeler<br> - Yüksek kalite kenar düzeltmesi ve filtreleme<br> <br> Oyunun tekrar oynanabilmesi için bunlara gerek yok, oyun zaten güzel lakin daha güzel görsellerle oynamak da ayrı keyifli olacaktır.</blockquote><br><br>Bunların hangisinde yüksek çözünürlüklü kaplama var ? Direk gamecube versiyonunu çıkarıp 5$ a satsalar daha iyi. Şimdi buna 20-30$ isterler, bişe yaptık diyip.
Öncelikle, BSC yorumlarında "laf söyledim nasılda bozdum" tarzı seviyesizlik bu aralar artışta nedenini bilmiyorum ama rahatsız etmekte. Yüksek çözünürlüklü bir renderda düşük çözünürlüklü kaplamalar kullanılmış olsaydı anlaşılırdı diye düşündüğüm için yazdım, muhtemelen ya sünerdi, ya kare kare gözükürdü ya da anlaşılmaz hale gelirdi, lakin HD versiyonda Jill'in kolunda ki ya da Chrisin sırtındaki yazıların net bir şekilde okunabildiğini hatta şekillerinin temiz bir biçimde ortada olduğu aşikar. Bu sıfırdan bir oyun yapmak kadar zor bir iş değildir tabi ki, lakin görsel tasarımcıların emeğide bu basit laflarla hiçe sayılamaz. Zaten adı üzerinde Remastered. RM olan oyunlar zaten çoğunlukla "şöyle bir elden geçirdik" seviyesindedir ve azıcık google kullanabilen internet kullanıcısı bunu rahatlıkla anlayabilir. Firmanın savunucusu değilim, PC, NINTENDO, PS ya da XBOX fanboy diye tabir edilen insanlardan da değilim, sadece objektif bir bakış açısıyla gördüklerimi ve düşündüklerimi söylüyorum. - Yeni bir oyun değildir - Daha güzel görsellere sahiptir - Oyunu oynamamış ya da oynayıpta tadı damağında kalmış oyuncular için güzel bir fırsatıdır. İyi oyunlar dilerim.

bykrm

9.10.2014 02:04:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: Trapdoor - Muhtemelen yüksek çözünürlük
- Yüksek kalitede ve çözünürlükte kaplamalar
- Renk paletinde artış
- Işıklandırmada iyileştirmeler
- Yüksek kalite kenar düzeltmesi ve filtreleme

Oyunun tekrar oynanabilmesi için bunlara gerek yok, oyun zaten güzel lakin daha güzel görsellerle oynamak da ayrı keyifli olacaktır.
Bunların hangisinde yüksek çözünürlüklü kaplama var ? Direk gamecube versiyonunu çıkarıp 5$ a satsalar daha iyi. Şimdi buna 20-30$ isterler, bişe yaptık diyip.

Trapdoor

9.10.2014 01:52:33

0
- Muhtemelen yüksek çözünürlük - Yüksek kalitede ve çözünürlükte kaplamalar - Renk paletinde artış - Işıklandırmada iyileştirmeler - Yüksek kalite kenar düzeltmesi ve filtreleme Oyunun tekrar oynanabilmesi için bunlara gerek yok, oyun zaten güzel lakin daha güzel görsellerle oynamak da ayrı keyifli olacaktır.

Enes Eyibil

9.10.2014 01:24:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri 1996 da ilk Resident Evil çıktı. Karşılaştırma yapılan resimler 2002 de GameCube çıkan, ilk oyunun remakei Resident Evil'dan. Yılları bilmiyor olabilirsiniz de hiç mi aklınızdan geçmed, 1996 da bu grafik ne arıyor.
bende dedim resident evil 1 ps1 versiyonu buysa çıkartmasınlar hd versiyonu :D :D remake ile karşılaşınca çözünürlük ve doku kalitesinde iyileştirmeden başka bir şey göremedim

bykrm

9.10.2014 01:19:17

0
1996-2015 gibi değilde 1996-2004 gibi olmuş. 2015 lik bişe göremedim ben.

BSC Misafiri

9.10.2014 01:06:07

+1
1996 da ilk Resident Evil çıktı. Karşılaştırma yapılan resimler 2002 de GameCube çıkan, ilk oyunun remakei Resident Evil'dan. Yılları bilmiyor olabilirsiniz de hiç mi aklınızdan geçmed, 1996 da bu grafik ne arıyor.

Ouroboros_Tasarım

9.10.2014 00:40:02

0
Isik haric hic bisi yok

R-10

9.10.2014 00:32:10

0
Oyuna canlılık gelmiş resmen
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil HD Remastered ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız