Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo: Master Chief Collection'ın Beyaz Xbox One Paketi Görüldü


       Brazilya'da düzenlenen Brasil Game Show, 8 Ekim itibariyle başladı. Fuardan gelen ilk haber ise Halo oyunlarını bir pakette toplayan Halo: Master Chief Collection ile ilgili. Fuarda Halo: Master Chief Collection'ın beyaz Xbox One bundle'ı (paketi) gün yüzüne çıktı. Paketin Halo hayranı olup da henüz Xbox One almamış oyuncuların hoşuna gideceğini söyleyebiliriz. Pakete ait görsele aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Halo Halo: Master Chief Collection Master Chief 343 Industries Microsoft Xbox One
Octodad: Dadliest Catch için Yeni Bir Ek Paket Duyuruldu Resident Evil: HD Remastered'ın Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.10.2014 17:51:28

0
Türkiye kendini Master Chief'ten mahrum bırakmak istiyorsa kendi problemleri. Zaten konsol oyunculuğu gelişmemiş bir ülkeyiz daha ne olsun.

fujhen

9.10.2014 12:15:08

0
Halo ile beyazın ne alakası var CoD için bile özel tasarım yapıldı Halo için de yapilmaliydi

BSC Misafiri

9.10.2014 11:41:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Xbox one çok zayıf ya ps4 e göre, keşke biraz rakibiyle yarışabilecek seviyeye gelse. Sony tekel olursa yandığımızın resmidir.
Aslında öyle dedikleri gibi arada %50 lik bir fark yok o sadece kağıt üstünde, birçok donanım sitesinde de bunu söylediler çünkü esram bu farkı büyük oranda kapatıyo.

BSC Misafiri

9.10.2014 11:17:05

-1
Xbox one çok zayıf ya ps4 e göre, keşke biraz rakibiyle yarışabilecek seviyeye gelse. Sony tekel olursa yandığımızın resmidir.

BSC Misafiri

9.10.2014 05:00:23

0
Böyle güzel bir seri Türkiye de neden tutmaz anlamıyorum. Zaten XBOX kullanıcıları PS4'e oranla düşük. En iyisi PC'ye çıkarsalar da herkes denese bir tadına baksa :P muhtemelen tutulur da buna bende dahilim çünkü konsollardan pek tat alamıyorum. Gönül ister Exc. olmasa her oyun her platforma çıksa çok mu abarttık :)

BSC Misafiri

9.10.2014 01:41:25

+2
Bu konsolu o kadar eleştirmelerine rağmen yinede aldım 3 gün önce, yanında fifa ve forza vardı bayram kampanyası olarak.Gerçektende mütiş bir konsol heleki gamepad ini söylemeye bile gerek yok hemen yan tarafta ps4 de vardı aldığıma hiçde pişman değilim.

BSC Misafiri

9.10.2014 00:48:27

+2
Kutu bile çok güzel duruyo.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo: The Master Chief Collection
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız