Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 4 Remake'in PS VR2 sürümünden yeni görüntüler yayınlandı

 
 
Capcom, Resident Evil 4 Remake'in PlayStation VR2 sürümü için yeni ekran görüntüleri yayınladı. Ücretsiz bir güncelleme olarak bu modun çıkış tarihi henüz açıklanmadı. PlayStation 5'te oyuna sahip olanlar PlayStation VR 2 sürümüne ücretsiz olarak erişebilecek.
 
Oyunun VR 2 sürümü üst düzey bir deneyim sunmayı hedefliyor 
 
 
 
Leon S. Kennedy'nin eleştirmenlerce beğenilen hayatta kalma hikayesine daha da yakından bakabileceğimiz PlayStation VR2 sürümü üst düzey bir deneyimin kapısını aralamaya hazırlanıyor. Tamamen VR 2 cihazına uyarlanmış bu sürüm içerisinde PlayStation VR2 Sense kontrol cihazı ile düşman saldırılarını savuşturabiliyor ve temel saldırı hareketlerini daha gerçekçi hissedebiliyoruz.
 
Resident Evil 4 VR Mode, oyunun PlayStation 5 sürümü için ücretsiz bir DLC olarak gelmeye hazırlanıyor. Ana hikayenin tamamı PlayStation VR2 ile oynanabiliyor ve üçüncü şahıstan birinci şahıs kamera bakış açısına geçiş yapabiliyor. Bu kamera bakış açısıyla beraber düşmanlarla daha yakın temaslara girebiliyorsunuz.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PS VR2 mod fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Resident Evil 4 Remake PS VR 2 ekran görüntüleri
Bungie, PvP nişancı oyunu Marathon'u duyurdu Street Fighter 6 için yeni ekran görüntüleri yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

28.5.2023 12:01:30

0
Capcom arı gibi çalışıyor helal olsun. RE3 remakei de başka bir firmaya verip yaptırmasaydı o da arada kaynamasaydı, seri de en sevdiğim oyundu... Bu arada keşke Square Enix'de bakıp biraz ibret alsa da Parasite Eve 2 Remake imkanının olduğunu hatırlayabilse... Jrpglerden kaldırıp onu düşünecek kafası mı var gerçi??

BSC Misafiri

27.5.2023 20:11:50

0
Bu oyunun vr moda ölmeden önce yapılması gereken 10 aktivite arasında

BSC Misafiri

27.5.2023 19:22:11

0
Biz Gta 5'e, Skyrim'e laf atıp dalga geçiyoruz da bu kaçıncı RE4 ve RE4 VR be abi? Daha yeni çıktı VR versiyon. İyice sağdınız sömürdünüz ineği
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 4 VR
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız