Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bungie, PvP nişancı oyunu Marathon'u duyurdu

 
 
Bungie ekibi PlayStation 5, Xbox Series ve PC için bilim kurgu temalı PvP nişancı aksiyon oyunu Marathon'u duyurdu. Oyunun bir çıkış tarihi açıklanmadı. Bungie'nin yeni oyununda bir koşucu olarak yer alacak ve bu maratonda zenginlik ve şöhret için yarışacağız.
 
Bungie'nin yeni oyunu hızlı bir deneyimi bizlere aktaracak
 
 
 
Şu anda PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC için geliştirilme aşamasında olan Marathon, tam çapraz oyun ve çapraz kayıt destekleriyle beraber karşımıza çıkacak. Marathon içerisinde ekibin belirttiğine göre oyuncu bazlı hikayeler yer alacak ve bu kapsamda terminaller aracılığıyla hikaye içerikleri açığa çıkabilecek.
 
Bilim kurgu temasına sahip yapım içerisinde oyuncuların seçimleri ve eylemleri hikayenin gidişatına etki edecek ve böylece oyuncu bazlı bir dünya karşımıza çıkacak. PvP temelleriyle geliştirilen Marathon'da tek oyunculu bir mod yer almayacak.
 
Oyun içerisinde oyuncuların yaptıkları her bir koşu yolculuklarını değiştirecek. Bu koşularla beraber yapılan eylemler dünyaya kalıcı olarak etki edecek ve gelişen bölgelerle dolu bir dünya karşımıza çıkacak. İlgi çekici bir deneyimi bizlere sunmayı hedefleyen Bungie daha fazla detayı ilerleyen zamanlarda bizlere aktaracak.
 
Marathon duyuru fragmanı 
 
 
 
Geliştirici günlüğü 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Marathon
Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS VR2 için geliyor Resident Evil 4 Remake'in PS VR2 sürümünden yeni görüntüler yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

30.5.2023 09:18:46

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Şöyle cıvık cıvık renkli kıyafetler silahlarla oradan oraya çekirge gibi koşturup zıplayan online shooterlardan nefret ediyorum. Tam z kuşağı oyunu cıvık cıvık
Sayın "çok bilmiş" Marathon serisi oldukça eski bir seri, biraz araştır derim. Büyük ihtimal sen o zaman doğmamıştın bile.

BSC Misafiri

28.5.2023 12:01:26

+1
Şöyle cıvık cıvık renkli kıyafetler silahlarla oradan oraya çekirge gibi koşturup zıplayan online shooterlardan nefret ediyorum. Tam z kuşağı oyunu cıvık cıvık
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız