Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Street Fighter 6 için yeni ekran görüntüleri yayınlandı

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulacak aksiyon dövüş oyunu Street Fighter 6 için yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Geçtiğimiz günlerde yapılan Playstation etkinliği kapsamında oyun için yayınlanan resmi hikaye fragmanının ardından ekran görüntüleri de oyunculara sunuldu.
 
Street Fighter 6 yeni mekaniklerle beraber geliyor
 
 
 
Street Fighter 6, benzersiz mekaniklerle beraber karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyun içerisinde giriş yapabileceğimiz çeşitli oyun modları yer alıyor. Oyunda yeteneklerimizi sergileyeceğimiz üç yepyeni oyun modu arasında Fighting Ground, World Tour ve Battle Hub bulunuyor. Bu modlarla beraber oyunu farklı şekilde deneyimleyebiliyor ve farklı içeriklerle beraber dövüş deneyiminiz genişliyor.
 
Street Fighter 6, üç kontrol türüyle (Klasik, Modern ve Dinamik) gelişmiş bir dövüş sistemini bizlere aktarmayı hedefliyor. Oyunda dilediğimiz kontrol şemasıyla beraber yer alıyor ve hangisi üzerinde uzmanlaşmak istiyorsak o şemayı seçebiliyoruz. Diğer taraftan yeni "Gerçek Zamanlı Yorum Özelliği" sayesinde rekabetçi bir maçın tüm heyecanını yaşayabiliyoruz. Bu yeni mekanik sayesinde kendimizi gerçek bir maçın ve atmosferin içerisinde hissedebiliyoruz. 
 
Street Fighter 6, 2 Haziran'da PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Street Fighter 6 ekran görüntüleri
Resident Evil 4 Remake'in PS VR2 sürümünden yeni görüntüler yayınlandı Epic Games bu hafta 200 TL'lik oyunu ücretsiz veriyor: Eklemeyi unutmayın!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter 6
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız