Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games bu hafta 200 TL'lik oyunu ücretsiz veriyor: Eklemeyi unutmayın!

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki oyunu erişime geçtiğimiz günlerde açıldı. Bu hafta açık dünya rol yapma nişancı oyunu Fallout: New Vegas - Ultimate Edition'ı kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanesine ekleyebilirsiniz. Oyunu 1 Haziran Perşembe TSİ 18:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Fallout: New Vegas - Ultimate Edition
 
 
 
Kıyamet sonrası bir temayı aktaran Fallout: New Vegas, ABD'nin güneybatısının Fallout'a özgü bir tarzda tasarlandığı dünyayı bizlere aktarıyor. Fallout: New Vegas'ta geniş Çorak Topraklar'ı keşfe çıkabiliyor ve farklı farklı hayatta kalan gruplarla beraber etkileşime geçebiliyoruz. Oyun içerisinde bizlere geniş özgürlük sunuluyor ve yapacağımız seçimlerle beraber istediğimiz gruba yönelebiliyor ve katılabiliyoruz.
 
Seçimlerin oyunun gidişatına etki ettiği oyunda geniş kapsamlı Fallout deneyimi bizleri bekliyor. Epic Games oyunun Ultimate sürümünü bizlere ücretsiz olarak sunuyor. Ultimate Edition, New Vegas eğlencesi bütün bir paket olarak bizlere sunuyor. 
 
Paket içerisinde Dead Money, Honest Hearts, Old World Blues ve Lonesome Road eklenti içeriklerinin yanı sıra eşsiz silahları, farklı mermi türlerini ve tariflerle dolu bir zulayı elde edebiliyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
Street Fighter 6 için yeni ekran görüntüleri yayınlandı Amazon Prime Gaming Haziran ayı ücretsiz oyunları açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TncyKrmn

28.5.2023 13:54:00

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Ultimate Edition fiyatı konusundaki bu hayati ve son derece önemli bilgiyi bizimle paylaştığı için bsc misafiri arkadaşımıza teşekkür ediyoruz.
Arkadaşımızı tebrik etme konusunda geri kalmadığın için seni tüm kalbimle kucaklıyorum yoldaş.

BSC Misafiri

28.5.2023 12:01:38

0
Ultimate Edition fiyatı konusundaki bu hayati ve son derece önemli bilgiyi bizimle paylaştığı için bsc misafiri arkadaşımıza teşekkür ediyoruz.

BSC Misafiri

28.5.2023 11:21:07

0
quote:

Orjinalden alıntı: Umit_22 Steamde 5 liraya almayanı dövüyorlardı. Ben dayak yememek için 5 lirayı gözden çıkarıp almıştım. Şimdi 200 lira olmuş. Enflasyon çok güzel bir şey.
Kanka adam 2009'lu ise konuya hakim değildir, şimdi ne güzel beleşe alır, abisine der modlar ya da TR yamasını yükletir mis gibi oynar. Bu arada Ultimate Edition hiç bir zaman 5TL olmamıştı, o düz sürümdü. Hatırladığım minimum 11TL idi Ultimate Edition.

Umit_22

27.5.2023 21:59:28

0
Steamde 5 liraya almayanı dövüyorlardı. Ben dayak yememek için 5 lirayı gözden çıkarıp almıştım. Şimdi 200 lira olmuş. Enflasyon çok güzel bir şey.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız