Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Remedy Entertainment da Evden Çalışma Modeline Geçiyor

 
Oyun geliştirici stüdyolarından birisi daha evden çalışma modeline geçiyor. Sebep ise tahmin edildiği gibi Koronavirüs salgını.
 
Max Payne 2, Alan Wake, Quantum Break ve son oyunları Control'ün geliştiricisi olan Remedy Entertaintment, evden çalışma modeline geçiyor. Resmi Twitter hesaplarından yaptıkları açıklamaya göre Remedy, bir süredir evden çalışabilmek için çalışmalar yürütüyormuş. 
 
Açıklamaya göre şu anda zaten birçok Remedy çalışanı evden çalışıyormuş ve bu açıklama ile birlikte tüm çalışanlar evden çalışma modeline geçecekler. Sebebi ise tahmin edebileceğiniz gibi "Çalışanlarımız, ailelerimiz ve toplumun sağlığı her şeyin önünde geliyor.".
 
Birkaç haftadır evden çalışma modeline geçmek için yapılan hazırlıkların sebebi ise, önümüzdeki projelerinin sorun veya sorunlar yaşamaması. Umuyoruz ki yakın zamanda tüm bu sorunlar çözülür ve herkes sağlıklı bir şekilde hayatına devam eder.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twinfinite Oyun remedy evden çalışma modeli koronavirüs salgını Max Payne 2 Alan Wake Quantum Break Control
Nintendo Indie World Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar Resident Evil 3 Remake Demosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Endüstrisi ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız