Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Remedy, Alan Wake 2 için İlk Güncellemeleri Yayınladı

 
 
Remedy, korku odaklı aksiyon macera oyunu Alan Wake 2 için ilk güncellemeleri yayınladı. Oyun Geçtiğimiz Cuma günü yayınlanmasının ardından hafta sonu boyunca PC ve PS5'te çeşitli güncellemeler aldı. Böylece birçok sorun ortadan kaldırıldı.
 
Oyunun Xbox sürümünde ses sorunları yer alıyor
 
 
 
Yayınlanan çeşitli ve çoklu güncellemeler belirtilmemiş hataları ve yerelleştirme sorunlarını ortadan kaldırıyor. PC güncellemesi ayrıca üçüncü taraf yazılım konusuna bir açıklık getirirken buradaki problemleri de çözüyor.
 
Diğer taraftan Remedy, en son Xbox güncellemesinin Pazartesi günü yayınlandığını aktarıyor. Hata düzeltmelerinin yanı sıra "birden fazla grafik sorunu" ve "kullanıcı arayüzüyle ilgili birden fazla problem" ele alınıyor. Ayrıca oyuncuların etkileşim butonuyla beraber takılıp kalmasına ve buradan çıkamamasına neden olan bir sorun da gideriliyor.
 
Son olarak geliştirici ekip Xbox'ta seslerin kesildiğinin farkında olduklarını ve bu sorunu araştırdıklarını ekledi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle aksiyon macera Alan Wake 2 remedy
DUSK PS4 Konsollarına Geliyor: Çıkış Tarihi Belli Oldu Call of Duty Modern Warfare III PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alan Wake 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız