Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DUSK PS4 Konsollarına Geliyor: Çıkış Tarihi Belli Oldu

 
 
Yayıncı New Blood Interactive, retro tarzı grafiklere sahip birinci şahıs nişancı oyunu DUSK'ı PlayStation 4 için 31 Ekim'de PlayStation Store üzerinden 19,99 dolara yayınlayacağını açıkladı. 
 
DUSK ilk olarak 10 Ocak 2018'de başlayan Erken Erişim sürecinin ardından 10 Aralık 2018'de Steam, GOG ve Humble Store üzerinden PC için tam sürüm olarak piyasaya sürüldü. Switch sürümü ise 28 Ekim 2021'de oyunculara sunuldu.
 
Nişancı ve aksiyon dolu bir deneyim
 
 
 
Retro birinci şahıs nişancı oyunu DUSK içerisinde Dünya'nın altında neyin gizlendiğini keşfetmeye çalışıyorsunuz. Mistik tarikatçıların yer aldığı oyunda ele geçirilmiş militanlar ve hatta daha karanlık güçlerin saldırısıyla karşılaşıyorsunuz. Amacınız bu saldırıları bertaraf etmek.
 
90'lardan ilham alan yapısıyla beraber üç farklı senaryo ile bizleri karşılayan oyunda oraklar, kılıçlar, tatar yayları, tüfekler, çift namlulu av tüfekleri, el bombası ve roketatarlar dahil olmak üzere geniş bir silah kütüphanesi bulunuyor. DUSK baştan sona benzersiz bir aksiyon deneyimi sunuyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu DUSK
Whiteout Survival İnceleme Remedy, Alan Wake 2 için İlk Güncellemeleri Yayınladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız