Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Faction, ESRB Tarafından PS4 için Listelendi

   PlayStation 4 üzerinde bir sonraki PlayStation 2 klasiği oyun Red Faction olacak gibi görünüyor.
 
 
   Ekim ayında derecelendirme kurulu PEGI (Pan European Game Information) tarafından PlayStation 4 için listelenen Red Faction, şimdi ise ESRB (Entertainment Software Rating Board) tarafından listelendi. 
 
   Henüz THQ Nordic kısmından bir resmi açıklama gelmese de muhtemelen Red Faction, PlayStation 4 kullanıcılarına sunulacak. Ek olarak Red Faction 2, ESRB tarafından listelenmese de PEGI tarafından PlayStation 4 için listelenmişti.
 
   PlayStation 4 üzerindeki PlayStation 2 klasiklerine en son Destroy All Humans! ve Rockstar Games'in ilk Red Dead oyunu Red Dead Revolver eklenmişti. Tüm listeye buradan ulaşabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Pro ile Birlikte PS4 Satışları Bir Önceki Haftaya Oranla %204 Yükseldi "Project Scorpio, Daha Önce Konsolda Görmediğimiz İnanılmaz Görsellikte Oyunlar Getirecek"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

dinazorkulagi

19.11.2016 09:55:59

0
Ben onu bile duyamadım maalesef. Keşke şu kadar saçma oyunlar olacağına zevk aldığımız kaliteli yapımlatı koysalar.

2K

15.11.2016 14:37:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: dinazorkulagi Bu ps2 oyunları talebe göre mi listeye ekleniyor yoksa ilgili firmanın kendi çalışması sonucu mu ekleniyor? MK shaolin monks oyununu bekliyorum ama hiç bir yerde hiç haber yok.
7-8 ay önce Mortal Kombat'ın yapımcısı twitter üzerinden Shaolin Monks resmi paylaşıp 'bunu kim koydu buraya bir şeyler mi yapıyoruz' diye paylaşmıştı ama sonra ses çıkmadı.

dinazorkulagi

15.11.2016 07:11:36

0
Bu ps2 oyunları talebe göre mi listeye ekleniyor yoksa ilgili firmanın kendi çalışması sonucu mu ekleniyor? MK shaolin monks oyununu bekliyorum ama hiç bir yerde hiç haber yok.

inciteen

14.11.2016 20:41:24

+1
Belkide 10 yıl önceydi. Ps2 'de bitirdiğim ilk oyun Red Faciton :) Bu oyunun bende yeri çok farklı... Çıktığı gibi ps4 içinde alır oynarım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız