Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Dead Redemption'dan Multiplayer Mod Videosu


     Red Dead Redemption'ın senaryo modunun ne kadar kaliteli olduğu oyunu oynayanların ortak kanısı oldu. Dev bir harita'da senaryoyu tamamlamak için ana görevleri yerine getirmeye çalışırken bir yandan da çeşitli yan görevler yaparak 10'larca saatlik oynanış süresine sahip oluyoruz.
 
     Senaryo modunun suyunu çıkardınız ve sıkıldınız diyelim o zaman multiplayer mod sizi bekliyor ve çok çeşitli görevlerde arkadaşlarınızla eğlenme fırsatı sunuyor.
 
     Gangshootout adlı multiplayer modunda 2'ye 2 olarak rakiplerimizle bir mekanda karşı karşıya duruyoruz. İşaretin verilmesi ile beraber silahlarımıza el atıyoruz. Doğal olarak elini çabuk tutan ve iyi nişan alan hayatta kalıyor. Aşağıdaki videoda da görebileceğiniz gibi bu mod oldukça gerilimli bir atmosfere sahip.





Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Red Dead Redemption Rockstar Take2 Gang Shootout video
Dragon Quest IX'un Batı'ya Özel Çıkış Trailer'ı Famitsu'nun Final Fantasy XIV Taramaları

Antrim

23.5.2010 19:41:51

0
oynanış süresi fazla olması gayet güzel.Oyunu garanti alıçam açıçam ps3'U çagıraçam arkadaşımı sonrada gel keyfim gel.Tamda bu zamanlarda şöyle güzel bir vahşı batı oyunu bekliyordum çok güzel yapmışlar oyunu multiplayer modları eger güzelse yılın oyunu olma ihtimali var.Oyun aklımdan çıkmıyor artık şoyle bir at koştursam diyorum.Sabırsızlıkla bekliyorum gel artık.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Red Dead Redemption
+ TAKİBE
AL
86 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız