Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Dead Redemption İlk Yılında 4 milyon Satar


 
     Mayıs ayının adından en çok söz ettiren oyunu olan Red Dead Redemption, aynı zamanda yılın en önemli oyunlarından birisi olacak gibi görünüyor. Kısa bir süre sonra piyasaya çıkacak olan oyunun satış rakamları ile ilgili tahminler de şimdiden başladı.
 
     Analist Doug Creutz, Redemption'ın ile birlikte Red Dead serisinin Take Two'nun en önemli oyunları arasına gireceğini ve oyunun ilk yılında 4 milyon adet satacağını öngörüyor.
 
    Red Dead Redemption'ın perakendecilerin listesinde birkaç haftadır en çok ilgi gören oyun olduğunu söyleyen analist, serinin yeni bir oyununu sonraki nesle kadar göremeyebileceğimizi de belirtti. 
 
     Şu an için Red Dead Redemption'ın çıkışına odaklanmış olan Rock Star Games'in E3 fuarında diğer oyunları ile ilgili bilgiler verebileceği de analistin öngörüleri arasında bulunuyor.
 
    Red Dead Redemption gibi oyuncular tarafından büyük heyeanla beklenen bir oyundan ilk yılında 4 milyon satış beklentisi bana düşük gelse de  henüz oyunun piyasaya çıkmadığını da göz önüne alırsak en iyisini oyuncular bilecek demekten başka çare kalmıyor. Ne de olsa en büyük reklam oyuncuların birbirlerine oyunu övmeleridir.
 
    

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Red Dead Redemption Rockstar Take2 Doug Creutz satışlar
Capcom: Yeni Oyunlar Japonya'da Geliştirilecek RE5 Patronu: "Japon Yapımcıların Gelişmesi Şart"

On.E

17.5.2010 18:04:41

0
Daha fazla satar bana kalırsa oyun Rockstar'ın bu nesilde en başaırlı oyunu(GTA IV dahil) ve VC ve SA ile birlikte gelmiş geçmiş en iyi 3 oyununa girer.. Bir sonraki nesile kadar beklemek zor ama bu konsollarda oyun ne kadar gelişebilir ki daha fazla..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Red Dead Redemption
+ TAKİBE
AL
86 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız