Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Reach'i Hatırlayın!


 
     Çıkış tarihi yaklaştıkça daha fazla karşımıza çıkmaya başlayan Halo: Reach için yeni bir live action tanıtım videosu yayınlandı.
 
     Özellikle halo serisi için çok iyi bir reklam kampanyası düzenleyen Microsoft, bu reklam kampanyalarında son dönemlerde live action tanıtım videolarına da yönelmiş durumda. Bu videolardan Halo: ODST için hazırlanan "We're ODST" videosu ise eminim bir çok Halo hayranının hafızasına kazınmış durumdadır. Aynı politikayı Halo: Reach için de sürdüren Microsoft, oyun için yeni live action tanıtım videoları da yayınlamaya devam ediyor.
 
     İnternete çoktan sızmış olan ve bu konuda Microsoft'un başını ağrıtan oyun için geçtiğimiz hafta bir live action videosu yayınlanmıştı. Bu videoda devriye gezen üç askeri görüyor ve aralarındaki konuşmaların ardından isyancılar ile ilgili bir istihbarat almalarına şahit oluyorduk. İşte bu kısa videoyu da içerisinde barındıran asıl tanıtım videosu ise bugün yayınlandı. Bu yeni tanıtım videosunda Reach baskınından saatler öncesini görme imkanına erişiyoruz.
 
     14 Eylül'de çıkışını yapacak olan oyunun bu yeni videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fps halo xbox 360 Halo: Reach
Dreamcast İçin Hala Yeni Oyunlar Var Shank'in İlk İnceleme Notları Geldi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo: Reach
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız