Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dreamcast İçin Hala Yeni Oyunlar Var


 
    1998 yılında piyasaya çıkan ve zamanının çok ötesinde görsel teknolojisiyle büyüleyici bir konsol olan Dreamcast, mükemmel oyunları ile de oyuncuların hayranlığını kazanmıştı.
 
    Pazarlama stratejisi ve 3. parti desteğinin rakiplerinin gerisinde olması Dreamcast'in sonunu getiren etkenler olarak görülüyor. Konsol 12 yıl önce piyasaya çıkmasına ve oyun yapımının genel olarak durmasına rağmen nadiren de olsa yeni Dreamcast oyunları ile karşılaşabiliyoruz.
 
     Köln'deki Gamescom fuarında geliştirici RedSpotGames tarafından Dreamcast için bir süre önce geliştirdikleri Wind and Water: Puzzle Battles ve Rush Rush Rally Racing adlı oyunların deneme standları da bulunuyordu. Yeni nesil oyunların arasında Dreamcast oyunlarını da görebilmek gerçekten ilginç.
 
     Eminim dünyada hala Dreamcast'in özlemini duyan ve yeni oyunlarını görmek isteyecek (her ne kadar bu oyunlar çok basit de olsa) belli bir oyuncu kitlesi vardır. O harika günleri hatırlamak bile güzel olsa gerek.
 
     Sega da popüler Dreamcast oyunlarını Playstation Network ve Xbox Live'dan satışa çıkaracağını  açıklayarak bu konsolu kolay kolay tarihin tozlu yapraklarına göndermeyeceğini göstermişti. Ne diyelim Dreamcast hiç unutulmasın.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dreamcast Sega Redspotgames Gamescom Sega
James Bond'tan İstanbul Manzaraları Reach'i Hatırlayın!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

SeVeRaL

1.9.2010 19:44:50

0
Aslında bahsi geçen Wind and Water: Puzzle Battles 2008, R4 ise 2009 yılında piyasaya sürülmüş olan oyunlar. Dreamcast fanları için piyasaya sürülen bu oyunlar, sınırlı sayıda üretilmekteler ve bugün oldukça pahalı olduklarını söyleyebiliriz. Yine de günümüzde hala Dreamcast üzerine çalışmalar yapılması sevindirici. Fakat Sega'nın Dreamcast oyunlarını Xbox ve PS platformlarında piyasaya sürmesinin, ne yazık ki bir Dreamcast fanı için pek değer ifade etmediğini düşünüyorum. Şahsen benim için etmiyor (:

Queen Hentai

31.8.2010 22:21:56

0
Dreamcast, back-up oyunları direk okuyabiliyordu yani konsola mod-chip takılmasına gerek yoktu. Arşivimde hala PAL Dreamcast konsolu mevcuttur ve arada açar oynarım. Zamanın efsane konsollarından sadece bir tanesiydi. Yanlış satış politikası ve pazarlama stratejileri yüzünden hak ettiği yeri bulamadı Dreamcast ama bu konsolu sevenler için hala bir numara bir kondoldur, aynı zamanda benim içinde.

Berkin Kayalar

28.8.2010 12:48:56

0
Dreamcast kopya oyun için kırılabiliyor diye biliyorum , youtube 'da bir sürü dreamcastte kaçak oyun kullanan kullanıcılar var. PS2 'Den Güzel Grafikleri vardı , benimde arkadaşımın yazlığında vardı. Orda tanışmıştım onla

BSC Misafiri

27.8.2010 14:34:26

0
90 dolara seviyelerine düşmüştü türkiyede 350TL almıştım bede zamanın en iyi makinası ve ps2 sollayacak grafikler vardı ama olmadı başaramadı kopya oyuna izin vermediyi için sanırım olmadı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız