Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rainbow Six Quarantine Beta Kayıtları Başladı

  
Ubisoft, Rainbow Six Quarantine için beta testi kayıtlarını başlattı.

Oyunun resmi websitesi üzerinden tercih ettiğiniz platformu seçerek Uplay hesabınızla kayıt yaptırabilirsiniz. Beta testinin hangi tarihler arasında düzenleneceği henüz belli değil.

Üç oyunculu taktiksel co-op birinci şahıs nişancı oyunu Rainbow Six Quarantine PlayStation 4, Xbox One ve PC için 2020'nin başlarında çıkacak.

E3 2019'da paylaşılan detaylara ve duyuru teaser fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Rainbow Six Quarantine serinin bilinen taktiksel aksiyonunu alarak tamamen yeni bir co-op campaign oyununa adapte ediyor.

Mutasyona uğramış yabancı parazit insanlığa bulaşmaya başladı. Her şey için çok geç olmadan ölümcül tehdidi durdurmak Rainbow ekibinin operatörlerine bağlı.

Ubisoft Montreal ve For Honor, Ghost Recon ve daha birçok oyunda çalışmış geliştiriciden oluşan yeni bir ekip tarafından yaratılan Rainbow Six Quarantine kaotik, yoğun ve öngörülemeyen co-op PvE deneyimi sunmayı hedefliyor. Oyuncular diğer iki takım arkadaşıyla birlik olarak insanlığın geleceğini kurtarmak için ülke çapında karantina bölgelerine operasyonlar düzenleyecek.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak comicbook.com Rainbow Six Quarantine Ubisoft üç oyunculu taktiksel co-op birinci şahıs nişancı
Gran Turismo Sport'a Yağmur Geliyor Frostpunk Steam'de %50 İndirimde

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rainbow Six Quarantine
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız