Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rainbow Six Quarantine PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu

 
Ubisoft, üç oyunculu taktiksel co-op birinci şahıs nişancı oyunu Rainbow Six Quarantine'i PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyurdu. 2020'nin başlarında çıkacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Rainbow Six Quarantine serinin bilinen taktiksel aksiyonunu alarak tamamen yeni bir co-op campaign oyununa adapte ediyor.
 
Mutasyona uğramış yabancı parazit insanlığa bulaşmaya başladı. Her şey için çok geç olmadan ölümcül tehdidi durdurmak Rainbow ekibinin operatörlerine bağlı.
 
Ubisoft Montreal ve For Honor, Ghost Recon ve daha birçok oyunda çalışmış geliştiriciden oluşan yeni bir ekip tarafından yaratılan Rainbow Six Quarantine kaotik, yoğun ve öngörülemeyen co-op PvE deneyimi sunmayı hedefliyor. Oyuncular diğer iki takım arkadaşıyla birlik olarak insanlığın geleceğini kurtarmak için ülke çapında karantina bölgelerine operasyonlar düzenleyecek.  

 
Teaser fragmanı ve oynanış detayları videosunu aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.  
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Rainbow Six Quarantine Ubisoft üç oyunculu taktiksel co-op birinci şahıs nişancı
Ghost Recon: Breakpoint Beta Testi 5 - 8 Eylül Tarihleri Arasında Düzenlenecek Ubisoft'un PC Oyun Abonelik Servisi Uplay Plus
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RealArek

13.6.2019 22:12:02

0
quote:

Orjinalden alıntı: iamburak Şu 3 kişilik oyunlar beni inanılmaz gıcık ediyor. Yap işte 4 kişi ne kaybedersin. Grubum 4 kişilik, her oyunu beraber oynuyoruz eğer oynarsak <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt=""> 1 kişi dışarıda kalacak diye hiç birimiz oynamıyoruz sonra <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/bandit.gif" align="middle" border="0" alt="">
Haklısın bu arada onu görünce bize aynı şeyi düşündük :D 3 az bence 4-5 kişi falan olsun nolucak ona göre düşman yolla üstümüze yani.

mehmetalpertr

11.6.2019 13:55:51

0
quote:

Orjinalden alıntı: v. Persie Ama bi de şöyle düşün: RB6 Siege zaten şu an sevilen ve oynanan bi oyun. Çalışan bi şeyi neden durduk yere değiştirsin ki? Cod’un, AC nin her yıl mekaniği mi değişiyor? Sen ben sevmiyoruz belki ama büyük bi kitle oynuyor bu oyunları.
Doğru diyorsun kardeşim..

iamburak

11.6.2019 11:59:28

+1
Şu 3 kişilik oyunlar beni inanılmaz gıcık ediyor. Yap işte 4 kişi ne kaybedersin. Grubum 4 kişilik, her oyunu beraber oynuyoruz eğer oynarsak 1 kişi dışarıda kalacak diye hiç birimiz oynamıyoruz sonra

v. Persie

11.6.2019 11:07:24

+1
Ama bi de şöyle düşün: RB6 Siege zaten şu an sevilen ve oynanan bi oyun. Çalışan bi şeyi neden durduk yere değiştirsin ki? Cod’un, AC nin her yıl mekaniği mi değişiyor? Sen ben sevmiyoruz belki ama büyük bi kitle oynuyor bu oyunları.

mehmetalpertr

11.6.2019 10:28:38

0
quote:

Orjinalden alıntı: Aksel123 <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: mehmetalpertr koskoca RB6 markasının düştüğü hallere bak. yazık gerçekten çok yazık.</blockquote> Kardeş sen oyunu nerenle oynuyosun zombi modu normal oyundan daha kaliteliydi o kadar çok istendi ki o yüzden yeni oyun olarak geliyo senaryolu l4d2 falan alakasıda yok rainbow asıl amacı hikaye tabanlı olması ilk serinin köklerine bak sonra yaz.
RB6 Siege sadece online olduğu için oynamadım. O yüzden dediğini bilmiyorum. Ayrıca yorumumun hiçbir yerinde oyun L4D2 ye benziyor yazmıyor ?!! Öyle bir şey de kastetmedim.

TheNewAtilla

11.6.2019 03:57:39

+1
Türü ilgimi çekiyor. Hadi şaşırt beni ubi

RealArek

11.6.2019 03:26:08

+1
quote:

Orjinalden alıntı: mehmetalpertr koskoca RB6 markasının düştüğü hallere bak. yazık gerçekten çok yazık.
Kardeş sen oyunu nerenle oynuyosun zombi modu normal oyundan daha kaliteliydi o kadar çok istendi ki o yüzden yeni oyun olarak geliyo senaryolu l4d2 falan alakasıda yok rainbow asıl amacı hikaye tabanlı olması ilk serinin köklerine bak sonra yaz.

mehmetalpertr

11.6.2019 01:54:02

0
quote:

Orjinalden alıntı: Redunay Ubisoft ta oyun yapma makinası var, oyunun ismini yazıyorsun düğmeye basıyorsun yapıyor
Ahahahaha bu çok iyiydi.. Gece gece hem üzüldüm hem güldüm.

Redunay

11.6.2019 01:30:09

+7
Ubisoft ta oyun yapma makinası var, oyunun ismini yazıyorsun düğmeye basıyorsun yapıyor

mehmetalpertr

11.6.2019 01:09:10

+6
quote:

Orjinalden alıntı: Manhunt Three Ortada daha oynanış yok. Hikaye odaklı co op oyun. Millet başlamış kötülemeye.
Çünkü tamamen para kazanalım amaçlı bir oyun olduğu besbelli.. RB6 Vegas 1 ve 2 yi ve önceki RB8 leri oynamadıysanız hislerimizi anlayamazsınız. RB6 Siege Moderatörlerini ve oynanış şeklini alıp zombili oyuna koyduk diyor kadın. Daha neyini bekleyelim affedersin ?!! Tamamıyle RB6 Siege ile aynı oynanış ama zombi oyunu. Daha ne diyeyim de sizi ikna edeyim anlayamıyorum. Resmen şu anda sömürü moduna girdi Ubi.. Baktılar Zombi Shooter ( COD BO vs ) tuttu. RB6 Zombi oyunu yapalım ama öyle yeni oyunla felan uğraşamayız o zaman çok para harcarız. Koy RB6 Siege kontrollerini hatta yeni karakterde yapmayalım nasılsa keriz çok yeriz biz bunları, koy RB6 Siege moderatörlerini işteeee olduuuu.. Nası ama ?!

Manhunt Three

11.6.2019 01:01:10

0
Ortada daha oynanış yok. Hikaye odaklı co op oyun. Millet başlamış kötülemeye.

BSC Misafiri

11.6.2019 00:44:17

+2
Ding Chavez ve Santiago Arnavisca şu an mezarlarında ters dönüyorlardır.Vah vah :(

mehmetalpertr

11.6.2019 00:39:53

0
koskoca RB6 markasının düştüğü hallere bak. yazık gerçekten çok yazık.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rainbow Six Quarantine
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız