Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rainbow Six Quarantine Nisan'dan Önce Çıkacak

 
Ubisoft'un E3 2019'da duyurduğu üç oyunculu taktiksel co-op birinci şahıs nişancı oyunu Rainbow Six Quarantine Nisan ayından önce çıkış yapacak.

Bilgi Ubisoft'un mali yıl birinci çeyrek sonuçlarını açıkladığı raporda geldi. Şirketin CEO'su Yves Guillemot Rainbow Six Quarantine'i mali yıl bitmeden çıkarmayı planladıklarını belirtti. Şirketin 2019 - 2020 mali yılı 31 Mart'ta sona erecek.

Watch Dogs: Legion'ın 6 Mart'ta çıkacağını hesaba katarsak Rainbow Six Quarantine'i Ocak veya Şubat gibi görme ihtimalimiz yüksek.

Rainbow Six Quarantine PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. Beta testine oyunun resmi websitesi üzerinden tercih ettiğiniz platformu seçerek Uplay hesabınızla kayıt yaptırabilirsiniz. Hangi tarihler arasında düzenleneceği henüz belli değil. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Game Informer Rainbow Six Quarantine Ubisoft üç oyunculu taktiksel co-op birinci şahıs nişancı
Kaan "Fujitora" Çekli, Beşiktaş Esports'a Transfer Oldu! Call of Duty: Modern Warfare Çok Oyunculu Gunfight Modu Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.7.2019 08:19:08

0
Bf hardline olayı gibi,bence yapımcılar bunu Rainbow a bir mod olarak ekleyeceklerdi,Patron ayrı oyun yapın demiş gibi geldi bana

RealArek

19.7.2019 15:52:38

+1
Oynanış videosu bide sistem gereksinimleri açıklayın bi bakalım nasıl bi şey merak etik.

BSC Misafiri

19.7.2019 11:32:56

0
Şu EA ve Ubi ye artık gıcığım sürekli kopya oyun yaptıklarından ama ne yapalım 10 oyun yapıyor 1 tanesi tutuyor ki gerçekten güzel oluyor.. Parayı onda gene kaldırıp gene kopya ya da çöp oyun yapmaya devam ediyorlar.. Rockstar gibi biraz ciddiyetle şu süreçleri geçirseler ne sanat eserleri çıkarır bu iki firmanın içinde çalışan insanlar da işte.. Para..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rainbow Six Quarantine
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız