Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Quake Remastered Yeni Nesil Konsollarda 120 FPS ile 4K Kaliteyi Oyunculara Sunacak

 
 
QuakeCon at Home sırasında duyurulduğu üzere, karanlık fantastik birinci şahıs nişancı oyununun çıkışının 25. yılını kutlamak için orijinal Quake'in geliştirilmiş sürümü şimdi PC, Xbox One, konsol ve PC için Xbox Game Pass, PS4, Nintendo Switch ve geriye dönük uyumlulukla Xbox Series X|S ile PlayStation 5 için alınabilir. 120 FPS'de doğal 4K kalitesi sunan geliştirilmiş Xbox Series X|S ve PS5 sürümleri ücretsiz bir yükseltme olarak yakında çıkacak.
 
Orijinal, Geliştirilmiş Karanlık Fantastik FPS 
 
Orijinal Quake'in özgün, güncellenmiş ve görsel olarak geliştirilmiş sürümünü deneyimleyin.
4K'ya kadar çözünürlükler ve geniş ekran çözünürlük desteği, geliştirilmiş modelleme, dinamik ve renkli ışıklandırma, anti-aliasing, alan derinliği ve Trent Reznor tarafından yapılmış orijinal oyun müzikleri oyunun ana müziğinin tadını çıkarın. Şimdi Quake'i yeniden yaşamanın veya ilk kez deneyimlemenin tam zamanı.

Çevrimiçi, Platformlar Arası, Yerel Çok Oyunculu ve İşbirliğine Dayalı Modlar

Karanlık fantastik ana hikâye ve genişletmelerin, 4 oyunculu çevrimiçi veya yerel bölünmüş ekranlı işbirliği modu ile üstesinden gelin. 8 oyuncu (çevrimiçi) veya 4 oyuncu (yerel bölünmüş ekran) destekleyen saf, klasik tarzdaki dövüş maçlarında mücadele edin. Tüm platformlar arası oynanış desteği, çevrimiçi eşleştirme için adanmış sunucu desteği ve özel maçlar için eşten eşe bağlantı desteği içerir.

Orijinal ve Yeni Genişletmeler Dahil

Quake ayrıca iki orijinal genişletme paketi; “The Scourge of Armagon” ve “Dissolution of Eternity”ye ek olarak ödüllü MachineGames ekibi tarafından geliştirilen iki genişletme “Dimension of the Past” ve yepyeni “Dimension of the Machine” ile birlikte geliyor.
 
Orijinal Quake'in geliştirilmiş sürümü şimdi alınabilir. Steam'de ve Bethesda.net'te Quake'e sahip olan oyuncular bu geliştirilmiş güncellemeye ücretsiz olarak sahip olacak. 
 
 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
aksiyon nişancı macera fps
Sony, Japon Oyunlarına Yatırım Yapmaya Devam Ediyor Deathloop için Yeni Detaylar Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.8.2021 15:54:28

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri 27 senelik oyun yahu.Sanki cok anormal bir is yapmislar gibi 4k 120 fps olacak demisler.Yeni bir quake ya da yebiden yapim yapilsa asil guzellik o olurdu.2. Oyunda harika bir megadeath soundtracti varsi 2 yi yeniden yapsalar guzel olurdu.
Doom 2016 grafikleri ile bi Quake 2 ya da 4 efsane olurdu.

BSC Misafiri

22.8.2021 14:30:45

+1
27 senelik oyun yahu.Sanki cok anormal bir is yapmislar gibi 4k 120 fps olacak demisler.Yeni bir quake ya da yebiden yapim yapilsa asil guzellik o olurdu.2. Oyunda harika bir megadeath soundtracti varsi 2 yi yeniden yapsalar guzel olurdu.

BSC Misafiri

22.8.2021 08:35:09

+2
Çok gereksiz değil mi sizce de?

Anli Ismail TMOBV

21.8.2021 21:32:24

+1
Remasted diye millete yedircekler

overactive

21.8.2021 18:06:04

+2
abi bu grafikleri zaten 3. parti modlarla sağladılar neresi remaster olmuş bilemedim

BSC Misafiri

21.8.2021 17:46:43

+1
Yani güzel de neden tamamen yeni remake gibi bir şey olmuyor onu anlamadım. Her şeyine sadık kalıp Quake 4 oyun motoru neyse onla bile yapılsa şahane olurdu bence.

BSC Misafiri

21.8.2021 13:18:10

0
dark fantasy fps.. geri dönseler çok güzel olacak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Quake Remastered ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız