Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Path Tracing Destekli Fan Yapımı Quake 2 için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

 
 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici id Software tarafından yakın zamanda Quake 2'in Remastered sürümü piyasaya sürüldü. Ancak bu sürüm içerisinde herhangi bir Işın İzleme/Yol İzleme efektleri yer almadı. Dolayısıyla bu durum birçok oyuncuyu hayal kırıklığına uğrattı ancak Reddit'te mStewart207 adlı bir geliştirici oyunun Path Tracing'li bir modu üzerinde çalışıyor.
 
Path Tracing ile oyun oldukça ilgi çekici görünüyor
 
 
 
Fan yapımı olarak karşımıza çıkmayı hedefleyen Quake 2 Remastered RTX, Path Tracing efektlerine sahip olacak. Bu destekle beraber sunulmayı bekleyen oyunun ekran görüntüleri şu anda yayınlanmış durumda. Ekran görüntüleri oyunun nasıl bir yapıya sahip olacağını ve mevcut efektlerin nasıl görüneceğini ortaya koyuyor.
 
MStewart207 tarafından açıklandığı üzere bu mod tamamlandığında Github sitesinde yayınlanacak. Bu tarz yenilikler eski oyunlara gerçekten de güzel bir hava katıyor. Mekaniklerin her ne kadar eski olarak kaldığı bu oyunlara gelen bu tarz destekler oyunun atmosferini bir hayli değiştiriyor ve daha ilgi çekici hale getiriyor.
 
İşte ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming aksiyon nişancı macera fps
Fall Guys, Yeniden Super Bomberman R 2'de Koşmaya Geliyor! Doom 3'ten İlham Alan FPS Oyunu Retchid Erken Erişim Olarak Yayınlandı

BCRTVKCS

21.8.2023 15:45:03

0
İnanılmaz güzel 
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Quake Remastered ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız