Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Doom 3'ten İlham Alan FPS Oyunu Retchid Erken Erişim Olarak Yayınlandı

 
From Beneath Software tarafından geliştirilen ve Doom 3'ten büyük ölçüde ilham alan yeni FPS oyunu Retchid, Erken Erişim olarak yayınlandı. Doom 3'ün modern bir sürümü olarak hissettiren bu yapım Unreal Engine oyun motoruyla geliştirildi.
 
Korku unsurlarına sahip nişancı deneyimi
 
 
 
Klasik FPS oyunu Doom 3'ten ilham alan Retchid, tuhaf yaratıkların yer aldığı bir evreni bizlere aktarıyor. Orta Amerika temasıyla karşımıza çıkan oyunda geliştirici ekibin belirttiğine göre sürükleyici, ilgi çekici ve tempolu bir birinci şahıs deneyimi yer alıyor. Oyunda sadece karşımıza çıkan tehlikeleri alt etmekle kalmıyor aynı zamanda etrafı keşfedebiliyor ve çeşitli bulmacaları da çözmeye uğraşıyoruz.
 
Şu anda erken erişim (Steam) sürümünde yer alan Retchid, kendilerini eğlenceli ve ilgi çekici bir oyun deneyimi sunmaya adamış ve büyük çaplı oyunlar üzerinde uzman kişilerden oluşan küçük, tutkulu ve bağımsız bir ekip tarafından geliştiriliyor.
 
Satürn'ün en büyük uydusu olan Titan'daki bir madencilik tesisi kapsamında atıldığımız oyunda Dünya'dan buralara gelmek zorunda kalan bir mühendis olarak yer alıyoruz. Madencilik tesisi, Terra Excavation Corp (TEC) tarafından kötü emeller amacıyla yönetiliyor.
 
Oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming aksiyon pc Retchid
Path Tracing Destekli Fan Yapımı Quake 2 için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı Kill The Crows Bugün İtibarıyla Steam’de Yayınlandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Retchid
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız