Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Praetorians HD Remaster PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu

 
Yayıncı Kalypso Media ve geliştirici Torus Games, Praetorians HD Remaster'i PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) için duyurdu. 2019'un dördüncü çeyreğinde çıkacak. 
 
Kalypso Media tarafından belirtilene göre, oyun modern platformlarda mümkün olan en iyi performansı sunabilmek için güncellenmiş grafikler ve geliştirilmiş kontroller içerecek.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Ünlü gerçek zamanlı strateji klasiği Praetorians'ı yüksek çözünürlükte yeniden deneyimleyin.

Praetorians gelişmekte olan Roma İmparatorluğu'nun politik entrikalarının ortasında geçmektedir. Mısır savaşlarında, Galya savaşlarında ve en sonunda İmparatorluğun kalbi İtalya'da değerinizi kanıtlayın.

İmparatorluk, her biri özel yeteneklere ve bireysel güçlere sahip binlerce farklı asker tipi ve savaş makinesi tarafından ağır bir şekilde korunduğu için göreviniz kolay olmayacak. Galip çıkmak için birliklerinizi birleştirmeyi ve düşmanlarınızın zayıflıklarından yararlanmayı öğrenmeniz gerekecek. Fakat dikkatli olun – İmparatora ne kadar yaklaşırsanız İmparatorluğun en güçlü ve ölümcül kuvvetleri Praetorian muhafızları ile karşı karşıya kalmaya da o kadar yaklaşırsınız.

 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.    

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Praetorians HD Remaster Kalypso Media Torus Games gerçek zamanlı strateji klasiği
Commandos 2 HD Remaster PS4, Xbox One, Switch, PC ve Tabletler için Duyuruldu Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered PS4 ve PC için Duyuruldu

MassiveDeviL

11.6.2019 21:12:16

0
commandos 2'nin videosunu bu habere tekrar paylaşmışsınız yanlışlıkla.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Praetorians HD Remaster
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız