Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Commandos 2 HD Remaster PS4, Xbox One, Switch, PC ve Tabletler için Duyuruldu

 
Yayıncı Kalypso Media ve geliştirici Yippee Entertainment, Commandos 2 HD Remaster'ı PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC (Steam), Mac, Linux, iPad ve Android tabletler için duyurdu. 2019'un dördüncü çeyreğinde çıkacak.

Kalypso Media tarafından belirtilene göre, oyun modern platformlarda mümkün olan en iyi performansı sunabilmek için güncellenmiş grafikler ve geliştirilmiş kontroller içerecek.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Kimsenin yapmadığı gibi türü tanımlayan bu gerçek zamanlı taktiksel şaheserini yeniden deneyimleyin. Orijinali efsanevi Pyro Studios tarafından geliştirilen, Commandos 2 HD Remaster oyun dünyasının en ünlü şaheserlerden birine hürmet niteliğindedir. Commandos 2 : Men of Courage'ı elden geçirilmiş kontroller, kullanıcı arayüzü ve öğretici başlangıç bölümü ile birlikte daha önce hiç olmadığı gibi yüksek çözünürlükte deneyimleyin.
 
Elit bir komando grubunun kontrolünü alarak İkinci Dünya Savaşı'nda zorlu görevleri tamamlamak için düşman topraklarına giriş yapın ve komandolarınızın uzmanlıklarından faydalanın. İkinci Dünya Savaşı konumlarını temel alan çeşitli ortamlarda gizlenerek ilerleyin. Karşı konulmaz ihtimallere karşı komando ekibinize liderlik edin, gizlice ilerleyin ve savaşın gidişatını bütünüyle değiştirin.  

 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.   

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Commandos 2 HD Remaster Kalypso Media Torus Games gerçek zamanlı taktiksel
Xbox One Geriye Uyumluluk Sistemine Eklenecek Son Oyunlar Duyurldu Praetorians HD Remaster PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

tayguncifci

12.6.2019 08:23:11

0
Waaaay bee. Ne oynadık zamanında. Alarm alarm .........:))

CILGIN_TURK_96

11.6.2019 20:00:28

+1
çocukluğumun oyunu, aylarca deli gibi oynamistim..

BSC Misafiri

11.6.2019 17:08:36

+1
Bi paris bolumunu 1 hafta da bitirmistim efsaneydi cocuklugumun oyunu. Aoe ve bu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Commandos 2 HD Remaster
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız