Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Commandos 2 HD Remaster ve Praetorians HD Remaster Ekran Görüntüleri

Yayıncı Kalypso Media ve geliştirici Torus Games, Commandos 2 HD Remaster ile Praetorians HD Remaster için yeni ekran görüntüleri paylaştı.
 
İki oyun da 24 Ocak'ta PC için çıkacak. İlkbahar 2020'de Commandos 2 HD Remaster PlayStation 4, Xbox One ve Switch'e; Praetorians HD Remaster PlayStation 4 ve Xbox One'a gelecek.
 
Ekran görüntüleri:
 

Commandos 2 HD Remaster
 
Türü tanımlayan bu gerçek zamanlı taktiksel şaheserini yeniden deneyimleyin. Orijinali efsanevi Pyro Studios tarafından geliştirilen, Commandos 2 HD Remaster oyun dünyasının en ünlü şaheserlerden birine hürmet niteliğindedir. Commandos 2 : Men of Courage'ı elden geçirilmiş kontroller, kullanıcı arayüzü ve öğretici başlangıç bölümü ile birlikte daha önce hiç olmadığı gibi yüksek çözünürlükte deneyimleyin.

Elit bir komando grubunun kontrolünü alarak İkinci Dünya Savaşı'nda zorlu görevleri tamamlamak için düşman topraklarına giriş yapın ve komandolarınızın uzmanlıklarından faydalanın. İkinci Dünya Savaşı konumlarını temel alan çeşitli ortamlarda gizlenerek ilerleyin. Karşı konulmaz ihtimallere karşı komando ekibinize liderlik edin, gizlice ilerleyin ve savaşın gidişatını bütünüyle değiştirin.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Praetorians HD Remaster 
 
Ünlü gerçek zamanlı strateji klasiği Praetorians'ı yüksek çözünürlükte yeniden deneyimleyin.

Praetorians gelişmekte olan Roma İmparatorluğu'nun politik entrikalarının ortasında geçmektedir. Mısır savaşlarında, Galya savaşlarında ve en sonunda İmparatorluğun kalbi İtalya'da değerinizi kanıtlayın.

İmparatorluk, her biri özel yeteneklere ve bireysel güçlere sahip binlerce farklı asker tipi ve savaş makinesi tarafından ağır bir şekilde korunduğu için göreviniz kolay olmayacak. Galip çıkmak için birliklerinizi birleştirmeyi ve düşmanlarınızın zayıflıklarından yararlanmayı öğrenmeniz gerekecek. Fakat dikkatli olun – İmparatora ne kadar yaklaşırsanız İmparatorluğun en güçlü ve ölümcül kuvvetleri Praetorian muhafızları ile karşı karşıya kalmaya da o kadar yaklaşırsınız.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Commandos 2 HD Remaster Kalypso Media Torus Games gerçek zamanlı taktiksel
Half-Life: Alyx'in Çıkışına Kadar Half-Life Oyunları Oynaması Ücretsiz Olabilir DOOM Eternal Yeni Oynanış Videoları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sisyphus

23.1.2020 11:24:59

0
Konsolda nasıl olur merak ediyorum ama PC'de affetmem

tayguncifci

23.1.2020 08:48:44

0
Alarm alarm. ??????

BSC Misafiri

21.1.2020 20:01:49

0
Aga be :( Gözümde canlanııır koskoca mazi :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Commandos 2 HD Remaster
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız