Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Half-Life: Alyx'in Çıkışına Kadar Half-Life Oyunları Oynaması Ücretsiz Olabilir

 
Sanal gerçeklik oyunu Half-Life: Alyx'in çıkışına kadar tüm Half-Life oyunları oynaması ücretsiz olabilir.
 
Steam kullanıcıları "Half-Life Collection şimdi Half-Life: Alyx'in çıkışına kadar oynaması ücretsiz" şeklinde etkinlik bildirimleri aldıklarını belirtiyor.
 
Steam'de şu anda Half-Life Collection diye bir paket bulunmuyor. The Orange Box ve Half-Life Complete paketleri mevcut. Bildirim ile gelen link de hatalı bir sayfaya yönlendiriyor. Görünüşe göre bildirim erken gönderildi. 
 
Valve konu hakkında henüz resmi bir açıklamada bulunmadı.

Half-Life: Alyx Mart 2020'de Valve Index, HTC Vive, Oculus Rift ve Windows Mixed Reality sanal gerçeklik cihazları için çıkacak. Oyuncuların Alyx Vance karakterinin rolünü üstleneceği Half-Life: Alyx; Half-Life ile Half-Life 2'nin arasında geçecek ve Combine olarak bilinen bir uzaylı ırkına karşı verilen savaşı konu edinecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Half-Life Half-Life: Alyx VR Sanal Gerçeklik SteamVR Valve
Godfall'un 2019'un Başında Hazırlanan Oynanış Fragmanı Sızdı Commandos 2 HD Remaster ve Praetorians HD Remaster Ekran Görüntüleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Babblebabble

21.1.2020 23:20:33

0
Yıllardır, şu anda da geçerli olmak üzere yeni herhangi bir konsol veya yeni herhangi bir sistem toplamama yetecek param olmasına rağmen hiçbir zaman ne PS için ne XBOX için o içimdeki ateş alevlenmemişti. Ne GoW, ne TLOU, ne Halo ne vs. vs. ama bu seri bir başka dostum... Ne zaman görsem çocukluğum aklıma geliyor. O zamanlarda dilinden anlamasam da vodoo vs kartlarla HL1 oynarkenki yaşadığımız (babamla) hissiyatı verecek başka bir yapım yok şu anda. Gerçekten yok. Özellikle hayatında ilk oynadığı FPS'ler Wolf3d, heretic, doom, duke, shadow warrior tarzı oyunlar olanlar için HL'nin yeri bambaşkadır. O yüzden şimdiden düşünüyorum acaba hangi VR marka/modelini alabilirim diye...

RocK__StaR

21.1.2020 18:03:43

0
Half life serisi için yeni tanışıcaklara güzel haber
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Half-Life: Alyx
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız