Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pokémon Home İlk Haftasında Mobilde 1.3 Milyon İndirildi

 
Sensor Tower'ın verilerine göre, 12 Şubat'ta kullanıma açılan bulut servisi uygulaması Pokémon Home ilk haftasında iOS ve Android üzerinde 1.3 milyon defa indirildi.
 
İndirmelerin %34'ü 444 bin ile Amerika Birleşik Devletleri ve %23'ü 299 bin ile Japonya'ya ait. Diğer en çok indirmenin yapıldığı yerler 74 bin ile Büyük Britanya, 63 bin ile Almanya ve 53 bin ile Fransa.
 
Uygulama indirmesi ücretsiz. Daha fazla özelliği erişebilmek için bir aylık $2.99, üç aylık $4.99 ve 12 aylık $15.99 aboneliklerine sahip. Sensor Tower uygulamanın ilk haftasında mobilde 1.8 milyon dolar gelir elde ettiğini tahmin ediyor.

Pokémon Home ayrıca Switch için de aynı gün çıktı. Switch üzerindeki indirme verilerine sahip değiliz.
 
Pokémon Home oyuncuların Pokémon maceralarına tek bir oyun sisteminin ötesinde devam etmelerine ve Pokémon koleksiyonlarını yönetmelerine olanak sağlayan bir bulut servisi uygulaması. Daha fazla detaya buradaki haberden göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Pokémon Home Nintendo Switch iOS Android bulut servisi uygulaması
Two Point Hospital İnceleme Puanları Ruiner Switch'e Geliyor

darkdiva

22.2.2020 13:53:31

0
Her ne kadar henüz bir kaç noktada eksikleri olsa da müthiş bir uygulama. Özellikle telefon uygulaması olması ve telefon üzerinden GTS ve Trade yapılması çok eğlenceli. Gün içinde telefondan sürekli transfer yapıyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pokémon Home
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız