Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pokemon Ultra Sun ve Ultra Moon 3DS'in Son Pokemon Oyunları Olacak

 
     Yıllardır açık dünya ve sağlam atmosfere sahip bir Pokemon oyununun hayalini kurduk ama 3DS'teki RPG'lerin ötesine geçemedik. Şimdi bu devir de kapanıyor.
 
     Yapımcı Shigeru Ohmori'nin açıklamasına göre Pokemon Ultrsa Sun ve Ultra Moon, 3DS için çıkan son Pokemon RPGleri olacak. Serinin bir önceki oyunları olan X ve Y'de 3DS'in limitlerini gerçek anlamda zorladıklarını ifade eden Ohmori, "Ancak ne zaman ki Sun ve Moon dünyalarını yeniden dizayn ettik işte o zaman 3DS'i biraz daha zorlayabileceğimizi fark ettik" dedi.
 
     Ultra Sun ve Ultra Moon ile 3DS'in sistem limitlerine dayandıklarını ve verebilecekleri maksimum deneyimi sunduklarına inandığını belirtti. Bu nedenle 17 Kasım'da çıkacak olan son oyunları "doruk noktası" şeklinde tanımladı.
 
     Umuyoruz ki bundan sonra Nintendo Switch için o hayalini kurduğumuz tarzda bir Pokemon oyunu görürüz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mynintendonews pokemon ash misty brook pikachu onyx balbasaur charmender sun moon aya benzer yüreğim nintendo 3ds jrpg rpg game console bsc bölümsonucanavarı
Team Fortress 2'nin Jungle Inferno Güncellemesi Bugün Çıkıyor Windows 10'un Fall Creators Güncellemesiyle Anti Hile Yazılımı Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PoKéMon Sun & Moon
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız