Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Detective Pikachu Filmi Mayıs 2019'da Vizyona Girecek

 
   Deadline'ın haberine göre, Universal Pictures Detective Pikachu filminin Amerika Birleşik Devletleri üzerinde 10 Mayıs 2019 tarihinde vizyona gireceğini duyurdu. 
 
   Live-action Detective Pikachu filminde Pikachu karakterini 2016'da vizyona giren Deadpool filminin başrol oyuncusu Ryan Reynolds seslendirecek. Rob Letterman tarafından yönetilecek filmin senaryosunu ise Nicole Perlman (Captain Marvel) ve Alex Hirsch (Gravity Falls) kaleme alacak. Filmin oyuncu kadrosunda Justice Smith (Tim Goodman) ve Kathryn Newton (Lucy) yer alacak.

   Filmin çekimleri ise Ocak 2018'de Londra’da başlayacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Deadline pokemon ash misty brook pikachu onyx balbasaur charmender sun moon aya benzer yüreğim nintendo 3ds jrpg rpg game console bsc bölümsonucanavarı
Grim Fandango Remastered GOG'da Ücretsiz Royal Bandits Esports'un Yeni Transferleri

muccos

12.12.2017 19:57:06

0
Galaxy Falls yerine Gravity Falls olmasın o Film nasıl olacak çok merak ediyorum. Bu arada Dedective Pikachu oyunuda batı tarafına gelecek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PoKéMon Sun & Moon
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız