Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Windows 10'un Fall Creators Güncellemesiyle Anti Hile Yazılımı Geliyor

Bu menü yazın başında eklenmişti ama bir işe yaramıyordu.
 
     Microsoft'un geçtiğimiz ilkbahar aylarında yayınladığı Creators güncellemesinden sonra bu sene çıkarttığı ikinci güncelleme Fall Creators güncellemesi Windows 10'lara yüklenmeye başlandı. Çeşitli yenilikler getiren bu güncellemenin arka planında sessiz kalmış yeni bir özellik bulunuyor: TruePlay isminde bir anti hile yazılımı.
 
      Yazılımın açıklamasında "TruePlay içeren oyunlar korunmuş bir işlem yürüterek genel kullanılan saldırı sınıflarını engeller" yazıyor. Buna ek olarak Windows oyun çalışırker gözlemleyerek bilgi toplayacak ve gerekli durumlarda oyunun yapımcısıyla bu bilgileri paylaşacak.
 
     TruePlay henüz başlangıç aşamasında olan bir sisteme benziyor ve Valve'in Anti-Cheat sistemine karşı Windows'un kendi çalışması olarak öne çıkacak gibi duruyor. Bakalım ne avantajları ve ne dezavantajları olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC
Pokemon Ultra Sun ve Ultra Moon 3DS'in Son Pokemon Oyunları Olacak PlayStation 4 Kontrolcü Ailesinin Yeni Üyesiyle Tanışın: Sunset Orange
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.10.2017 21:51:29

+1
Güncellemeyi yükledim,ilk kurulumdan sonra biraz ağırlaştı (Normaldir) ancak birkaç yeniden başlatmadan sonra eskisine göre performans iyileştirmesi var ama gözle görülür kadar değil.Ayrıca yeni özelliklere göz gezdirdim,açıkçası Tema olarak önceki sürümden daha sade olmuş,Saydamlık efekti neredeyse kaybolmuş diyebilirim,"Başlat" taki saydamlık efekti ve görselliği biraz değişmiş ve hoş olmamış.Büyük ihtimalle feedback yapan kullanıcılar ie gösellik konusunda geri adım atabilir Microsoft.. Nedense şu https://www.youtube.com/watch?v=pT-zok786Yc videoda gösterilen gibi olmadı benim Windows.. #Fluent Design# Fail! True Play kapalı durumda crackli oyunlarda sorun yok.. Büyük ihtimalle Multiplayer odaklı oyunlar için tasarlanmış bir özellik.

_GRKM_

20.10.2017 21:55:32

+1
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
direk kapalı geliyor.

BSC Misafiri

20.10.2017 19:23:35

0
on off düğmesinin bu sistemle alakası yok o gaming monitor diye bir özelliğin fotoğrafı

wassuplaying

20.10.2017 18:55:40

+1
Güncellediğime pişman oldum ve eski sürüme geri döndüm. Stabil çalışan sistem güncellemeden sonra sürekli çökmeye başladı.

Maxwell1

20.10.2017 18:08:14

+1
PC tarafında bazı yapımlarda oluşan hile sıkıntısını çözmek adına büyük bir adım , bu tarz birşeye "On-Off" seçeneği koyulması tuhaf olmuş. Not : Güncel olarak "TruePlay" diye geçiyor.

BSC Misafiri

20.10.2017 17:37:13

+1
millet gelip atıp tutmuş yazılımda en iyisi her zaman microsoft tur.

gokuba

20.10.2017 16:43:38

+3
Yav arkadaş zorunlu keyfi yaptığı updateler ile zaten canımı sıkıyor, birde canı istediğinde bilgisayarımımı kastıracak? pProgrammı yükleyecek? Bu win 10 u değiştirme zamanı geldi yada bunu engelleyecek yazılımlar bulma zamanı

alemci006

20.10.2017 16:16:46

+1
Bir şeyin markası Microsoft ise kesinlikle hacklenmeye müsaittir. Bu yüzden o sistem tutmaz :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız