Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation Experience Etkinliğinde No Man's Sky için Sürpriz Bir Duyuru Yapılacak


        Geçtiğimiz günlerde sizlere Sony'nin PlayStation Experience etkinliğinde oyunculara göstereceği oyunları paylaşmıştık. Pek çok başarılı ve heyecanlandırıcı yapımın yer alacağı bu etkinlikte dikkat çeken oyunlardan biri de No Man's Sky. Firma yayınladığı açıklamada No Man's Sky için ilgi çekici bir duyurunun yapılacağını duyurdu.
 
       playstation.blog üzerinden yapılan açıklamada firma "PlayStation Experience" etkinliğine katılan oyuncuların Project Morpheus'u deneyebileceğini, bunun yanında No Man's Sky için sürpriz bir duyurunun yapılacağını belirtti.  Bu duyuru hakkında henüz hiçbir bilgi verilmese de No Man's Sky için Project Morpheus desteğinin duyurulacağını düşünüyoruz. PlayStation Experience, 6-7 Aralık tarihinde Las Vegas'ta düzenlenecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak playstation.com no man's sky hello games adventure macera keşfetme sci-fi bilim kurgu
The Black Glove, Sanal Gerçeklik Cihazlarını Destekleyecek Evolve'un Kapalı Alfası PlayStation 4 için Açıldı + Alfa Süresi Uzatıldı

BSC Misafiri

3.11.2014 10:56:22

0
hayırlı olsun :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
No Man's Sky
+ TAKİBE
AL
48 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız