Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Black Glove, Sanal Gerçeklik Cihazlarını Destekleyecek


     BioShock ve BioShock Infinite'in geliştirilmesinde yardımcı olan ekip tarafından bağımsız olarak geliştirilen sürreal FPS oyunu The Black Glove, oyuncuları hikaye anlatımıyla etkilemeyi hedefleyen bir yapım. Geliştirici ekip Kickstarter aşamasında olan oyunun sanal gerçeklik cihazlarını destekleyeceğini duyurdu. 

       Eğer The Black Glove Kickstarter'da hedeflediği rakama ulaşırsa oyunda hem Oculus Rift hem de Project Morpheus desteği bulunacak. Sanal gerçeklik cihazlarının The Black Glove için oldukça uygun olduğunu söyleyebiliriz. Oyun şu an için hedeflediği 550,000 doların 157,802 dolarını toplayabilmiş durumda. Kickstarter kampanyasının bitmesine sadece dört gün kaldığını belirtelim. The Black Glove'un Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak kickstarter.com the black glove indie bağımsız day for night games kickstarter adventure
Gömülen E.T. Kartuşlarını Konu Alan Belgeselin Gösterim Tarihi Açıklandı PlayStation Experience Etkinliğinde No Man's Sky için Sürpriz Bir Duyuru Yapılacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-8FB5351A6

3.11.2014 17:38:24

0
boşuna uğraşmasınlar oturup kahvelerini içsinler bu oyun da güme gitti zaten hiç beklenmyodu ama yinede ilgimi çekmişti :p

Gilthaniel

3.11.2014 10:18:54

0
Çok zor artık toplamaları,son 10 gündür 30 bin dolar bile toplayamadılar ki insanlar toplanmayacağına inandığı için desteği kestiler.video da çok kapalı kutu kaldılar asıl problem buydu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Black Glove
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız