Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Piksel Grafikli Rol Yapma Oyunu Chained Echoes'un Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Bağımsız geliştirici Matthias Linda tarafından geliştirilen ve Deck13 tarafından yayınlanacak olan piksel grafikli rol yapma aksiyon macera oyunu Chained Echoes'un çıkış tarihi açıklandı. Üstten görünüm bir kamera bakış açısına sahip olan bu yapım 8 Aralık'ta PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve GOG üzerinden PC için çıkış yapacak. Oyunun fiyatı 24.99 dolar olacak. Oyun ayrıca Konsol, Bulut ve PC için Xbox Game Pass hizmetinde de yer alacak.
 
Oyunun fiziksel sürümleri First Press Games tarafından piyasaya sürülecek. 2023 yazında satışa sunulacak bu fiziksel sürümler PlayStation 4, Switch ve PC için mevcut olacak. 
 
Bağımsız geliştiriciden piksel grafikli rol yapma deneyimi 
 
 
 
Fantezi dünyasında geçen 16 bit tarzı bir rol yapma oyunu Chained Echoes, hikaye odaklı bir yapıyı bizlere sunacak. Valandis kıtasında geçen bu oyunda takımadalardan batık şehirlere ve unutulmuş zindanlara kadar çok çeşitli manzaralar ve bölgeler yer alacak. 30 - 40 saat oyun süresine sahip olacak bu yapımda hızlı tempolu ve sıra tabanlı savaşlar bulunacak.
 
Chained Echoes rol yapma öğelerini bünyesinde barındıracak. Bu kapsamda beceri ve ekipman sistemi, kendi gemini özelleştirme, yürüyerek veya meka robotunda seyahat etme ve savaşma sistemleri ve daha fazlası biz oyun severlere sunulacak.
 
Çıkış tarihi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Chained Echoes Deck13 Sıra Tabanlı RPG Fantastik Evren çıkış tarihi bağış kampanyası RPG
The Witch of Fern Island için Kickstarter Projesi Başlatıldı Aksiyon Macera Oyunu Glaciered için Oynanış Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Chained Echoes
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız