Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sıra Tabanlı RPG Oyun Chained Echoes'un Çıkış Tarihi Açıklandı

 
Yayıncılığını Deck13'ün yaptığı, geliştiriciliğini ise Matthias Linda'nın yaptığı sıra tabanlı RPG oyunu Chained Echoes'un oyuna dair ilk bilgile paylaşıldı.
 
Oyunun bağış kampanyası geçtiğimiz yıllarda başlamıştı ve istenilen sayıya ulaşılmış hatta üstüne de çıkılmış. Geliştiricilerin söz verdiği gibi istenilen bağışa ulaşıldı ve oyunun PlayStation 4 sürümü de duyuruldu. Oyunun 2021'in son çeyreğinde PlayStation 4, Switch ve PC için çıkması bekleniyor.
 
Buraya tıklayarak bağış sayfasına, buraya tıklayarak Steam sayfasına ulaşabilirsiniz. 
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Kılıcını al, büyüne yön ver ya da Mech'e bin. Chained Echoes fantastik bir dünyada geçen, 16-bit SNES tarzı RPG oyunu. Büyüleyici karakterler, muhteşem manzaralar ve hain düşmanlarla dolu araziyi keşfederken kahramanlardan oluşan bir grubu takip et. Her kçşede kötülüğün ce ihanetin dolu olduğu bu kıtaya barış getirebilir misin?
 
Chained Echoes, 3 farklı krallığın arasında geçen savaşı sonlandırıp kıtaya barış getirmek için yola çıkan bir grup kahramanın hikayesini anlatan hikaye odaklı bir oyun.
 
- 20 - 25 saat aralığında oynanış süresi
- Hızlı bir tempoya sahip sıra tabanlı oyun.
- Yağmalayabileceğiniz, çalabileceğiniz ve craft'layabileceğiniz tonlarca eşya.
- Karmaşık yetenek ve ekipman sistemi.
- Kendi hava aracınızı özelleştirin. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Chained Echoes Deck13 Sıra Tabanlı RPG Fantastik Evren çıkış tarihi bağış kampanyası RPG
Mortal Kombat 11'in Yeni Karakteri The Joker, Herkes İçin Erişime Açıldı Rockstar Games'in Kurucu Ortağı Dan Houser Şirketten Ayrılıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Chained Echoes
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız