Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witch of Fern Island için Kickstarter Projesi Başlatıldı

 
 
Polonyalı geliştirici Enjoy Studio, açık dünya yaşam simülasyonu oyunu The Witch of Fern Island için bir Kickstarter kampanyası başlattı. Bu Kickstarter projesi ile 15.000 Euro tutarında bağış toplanması planlanıyor.
 
The Witch of Fern Island, 2023 yılının ilk çeyreğinde Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak yayınlanacak. Ardından 2024 yılının ilk çeyreğinde konsollar ve PC için tam sürüm olarak çıkış yapacak.
 
The Witch of Fern Island yaşam simülasyon deneyimi sunacak 
 
 
 
Enjoy Studio tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan yaşam simülasyon oyunu sevimli ve renkli bir oyunu stiliyle karşımıza çıkacak. Oyun hakkında yönetmen Patryk Pietraszkiewicz bir basın açıklamasında şunları söylüyor: "The Witch of Fern Island yavaş tempoya sahip bir oyun olacak ancak tatmin edici ve rahatlatıcı bir deneyim sunacak. Oyunumuz tamamen günlük işlerden sıyrılıp kafa dağıtacağınız bir yapı sergileyecek.
 
Pietraszkiewicz şöyle devam ediyor: "Biz bu oyunda önceki söylediklermden daha fazlasını olmasını istedik. Fern Island'ın büyülü dünyasını hissedilebilir şekilde değiştirmek için adım atıyoruz. İnsanların hikayelerini daha derin bir perspektiften sunmak istiyoruz. Bu yüzden bir Kickaster kampanyamız mevcut.” 
 
Steam sayfası
 
 
The Witch of Fern Island resmi oyun fragmanı
 
The Witch of Fern Island için yayınlanan fragmanda oyunun atmosferi, grafik sanatı, oyunda yer alacak binalar - yapılar, karakterler ve daha fazlası gösteriliyor. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Witch of Fern Island
Need for Speed Unbound için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı Piksel Grafikli Rol Yapma Oyunu Chained Echoes'un Çıkış Tarihi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız