Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Persona 5 Royal, 4 Golden ve 3 Portable, Xbox Konsollarına ve PC'ye Geliyor

 
 
ATLUS, Xbox Series, Xbox One ve Microsoft Store üzerinden PC için Persona 5 Royal, Persona 4 Golden ve Persona 3 Portable'ı piyasaya süreceğini duyurdu. Persona 5 Royal 21 Ekim'de çıkış yapacak. Persona 4 Golden ve Persona 3 Portable ise 2023 yılı içerisinde yayınlanacak. Üç oyun ayrıca Xbox Game Pass'de de mevcut olacak.
 
Persone 5 Royal: Ödüllü Persona serisinin evreninde bulunan Persona®5 Royal'de yepyeni bir rol yapma oyunu deneyimine hazırlanın! Joker'in maskesini takın ve Phantom Thieves of Hearts'a katılın. Modern toplumun zincirlerinden kurtulun ve yozlaşmışların zihinlerine sızmak ve yollarını değiştirmelerini sağlamak için büyük soygunlar yapın!  
 
Persona 4 Golden: Genel Metacritic puanı 93 ve çok sayıda ödülle hayranlar tarafından sevilen Persona 4 Golden, şimdiye kadar yapılmış en iyi rol yapma oyunlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Oyun, büyüleyici bir hikaye anlatımını ve mükemmel Persona oynanışını sunuyor.
 
Persona 3 Portable: PlayStation Portable için piyasaya sürüldü. Ayrıca geriye dönük uyumluluk sayesinde PlayStation Store üzerinden PlayStation Vita / PlayStation TV'de oynanabiliyor. Persona 3 Portable ayrıca gelişmiş grafikleri oyunculara sunuyor.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Persona 5 Atlus Yusuke PlayStation 4
Microsoft ve Kojima Productions Ortaklığında Yeni Bir Oyunun Geliştirildiği Duyuruldu Flintlock: The Siege of Dawn için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.6.2022 11:11:17

0
quote:

Orjinalden alıntı: Johnny Silverhand var. p5’de de strike vardı royal ile aynı değilmiş denilene göre. p4 dışında alayı yeni haber aslında
P5 Strikers P5'in hikaye devamını getiren musou tipi önüne çıkan tonla düşmanı dövdüğün bir oyun. Royal direkt ise sıra tabanlı serinin ana oyunu ve orjinal 5'inci oyunun en az 25-30 saat daha uzun sürümü oluyor. Yeni düşmanlar, yeni karakterler, yeni zindan, yeni ara sahneler, yeni mekanlar, en baştan çizilmiş karakter portreleri, yeni müzikler, ve daha birçok yeni şey içeriyor. Phil baya kasmıştır bunu getirtmek için zaten söyledi baya isteniyordu bizde kayıtsız kalamadık diye. Eğer beklenen ilgiyi görürse Persona 6'nın pc'ye ve xbox'a ilk gün gelmesi içinde el atar bu nedenle önemli bir gelişme bu.

Berkayselcuk

13.6.2022 09:59:39

0
Sonunda be, atlus lanet inadından vazgeçti. Artık yeni oyunları da getirirler herhalde. Şimdi ff7 ve 14 kaldı sadece ps tarafında göz koyduğum.

Johnny Silverhand

13.6.2022 09:08:26

0
var. p5’de de strike vardı royal ile aynı değilmiş denilene göre. p4 dışında alayı yeni haber aslında

Microphone Not Found

13.6.2022 02:26:23

0
P4 Golden PC'de yok muydu?

mehmetalpertr

13.6.2022 01:37:22

0
Heyoooooooo..... Süper işte bu. Bunu bekliyordum.

encuni

12.6.2022 22:06:26

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Pc ve xbox'çılar delirdi şu an ona eminim. :D Fakat Persona 3 Portable içinde anime sinematikler olmayan hali oluyor ve bu baya baya kötü bir haber, en iyi hikaye'ye sahip oyunun ara sinematikleri olmayan halini getirmek ne demektir, uğraşmak istememişler neyse modçular halledecek yine anlaşıldı. Kasım da Persona 6 duyurulacak daha ne istiyorsunuz. :) Ha bu arada Switch içinde gelecektir endişe etmeyin fakat onun ayrı duyurusu gelir Nintendo yayınında.
hepsini oynadım p5 p3 emülatör ile pc de p4 de vitada. En güzeli p4

BSC Misafiri

12.6.2022 22:03:11

0
Pc ve xbox'çılar delirdi şu an ona eminim. :D Fakat Persona 3 Portable içinde anime sinematikler olmayan hali oluyor ve bu baya baya kötü bir haber, en iyi hikaye'ye sahip oyunun ara sinematikleri olmayan halini getirmek ne demektir, uğraşmak istememişler neyse modçular halledecek yine anlaşıldı. Kasım da Persona 6 duyurulacak daha ne istiyorsunuz. :) Ha bu arada Switch içinde gelecektir endişe etmeyin fakat onun ayrı duyurusu gelir Nintendo yayınında.

encuni

12.6.2022 21:59:03

0
lanet atlus bi switchi görmedin.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Persona 5 Royal
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız