Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS4'teki Persona 5 Royal Sahipleri PS5 Sürümüne Yükseltme Yapamayacak

 
 
Atlus, PlayStation 4 konsollarında Persona 5 Royal'e sahip olan kullanıcıların PlayStation 5 sürümüne yükseltme yapamayacağını resmi olarak açıkladı. Bunun yerine oyuncular Persona 5 Royal adlı gelişmiş sürümü ayrı olarak satın almaları gerekecek.
 
PS5 sürümünde hangi yeni özelliklerin yer alacağı belli değil. Oyun, PS5'te geriye dönük uyumluluk ile zaten 4K'da çalışıyor. Bu nedenle beklenilen yükseltmeler arasında kare hızını arttırma ve DualSense desteği yer alıyor.
 
Persona 5 Royal, 2016 piyasaya sürülen Persona 5 geliştirilmiş sürümü. Bu sürüm, ek karakterlere yeni oyun özelliklerine grafiksel iyileştirmelere ve yeni müziklere sahip olacak. 
 
Popüler JRPG Persona 5'in geliştirilmiş bu sürümü, 2019'da PS4 için Japonya'da ve Mart 2020'de ise dünya çapında piyasaya sürüldü. Persona 5 Royal, 21 Ekim 2022'de PS5, Xbox Series One, Xbox Series X/S , Nintendo Switch ve PC için çıkış yapacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Persona 5 Atlus Yusuke PlayStation 4
FIFA 23 PC Sistem Gereksinimleri Konami'nin Asimetrik Parti Oyunu Bail or Jail Artık Steam'de!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetalpertr

21.7.2022 21:56:59

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Atlus'ta iyice suyunu çıkardı Persona 5'in. Ben Persona 5 in standart sürümünü bitirdim bana yetti, oyun o kadar uzun ki sırf royal'de bir kaç yeni içerik göreceğim diye oyunu en baştan oynamam. Oyun yapımcıları iyice saçmalamaya başladı oynanamayacak düzeyde olan oyunlara remake/remaster yapacağına The Last of Us Part 1, Spider Man Remastered gibi oyunları PS5 upgrade etme bahanesiyle yapıp PC'den emeksiz para kazanma derdine düştüler. Final Fantasy VII Intergrade, Persona 5 Royal sürümleri tam bir saçmalık ayrı bir DLC ile içerik satacaklarına oyunu alanlara ikinci kez tam fiyattan aynı oyunun güncellenmiş sürümünü satıyorlar sonra "game pass gibi sistemler oyun dünyasını öldürüyor" diyolar. Sen oyuncuları soymaya kalkarsan, indirimlerde ne kadar uygun olsa da game pass'te olan bir oyuna tek kuruş veresi gelmiyor insanın.
Royal ile normal sürüm arasında 30 saatlik oynanış farkı var yalnız ?!

mementopolis

21.7.2022 21:41:46

0
Atlus resmen dolandirici ya. Platformlara cikarmamalar, sonradan port etmeler. Hepsine yine tam ücret almalar. Oyuncular sagilacak inek yeminle.

encuni

21.7.2022 20:32:11

0
switch ve steamdeck dışında tekrar oynamak ıcın bı sebeb yok ki 100 saat grind yapıcaksın

BSC Misafiri

21.7.2022 18:46:20

+2
Atlus'ta iyice suyunu çıkardı Persona 5'in. Ben Persona 5 in standart sürümünü bitirdim bana yetti, oyun o kadar uzun ki sırf royal'de bir kaç yeni içerik göreceğim diye oyunu en baştan oynamam. Oyun yapımcıları iyice saçmalamaya başladı oynanamayacak düzeyde olan oyunlara remake/remaster yapacağına The Last of Us Part 1, Spider Man Remastered gibi oyunları PS5 upgrade etme bahanesiyle yapıp PC'den emeksiz para kazanma derdine düştüler. Final Fantasy VII Intergrade, Persona 5 Royal sürümleri tam bir saçmalık ayrı bir DLC ile içerik satacaklarına oyunu alanlara ikinci kez tam fiyattan aynı oyunun güncellenmiş sürümünü satıyorlar sonra "game pass gibi sistemler oyun dünyasını öldürüyor" diyolar. Sen oyuncuları soymaya kalkarsan, indirimlerde ne kadar uygun olsa da game pass'te olan bir oyuna tek kuruş veresi gelmiyor insanın.

BSC Misafiri

21.7.2022 18:46:02

+1
Çakallıktan başka bir şey değil.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Persona 5 Royal
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız