Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pachter: "Sony, Üçüncü Olmaya Mahkum"

Michael Pachter'ın bu yorumları için sizin görüşleriniz neler?
 
    Yaptığı analiz ve görüşleriyle her zaman oyun endüstrisinin gündemine oturmayı başaran ender isimlerden biri olan Michael Pachter, yine açtı ağzını yumdu gözünü.
 
    GameTrailers.com'un Bonus Round isimli programına konuk olan Pachter, 2011'in Playstation 3 açısından gidişatını ön gördü ve tahminlerini şöyle sıraladı:
 
    "Bence Sony'nin üçüncü olması kaderlerine yazılmış. Microsoft etkiledi...sürekli satışlarda büyüyorlar ve fiyatlarını kesmiyorlar çünkü kutularının içine her seferinde yeni özellikler koymasını iyi beceriyorlar. Sony, PS3'ü 299 dolara satıyor, neden bu kadar çok konsol sattıklarını anlayamıyorum. Daha rekabetçi olabilmeleri için 200 doların altında bir fiyata ihtiyaçları var."

    Pachter'un sözleri biraz ağır olmuş gibi görünüyor. Pachter'ın Sony için ağır ithamları maalesef bununla son bulmuyor:
 
    "Microsoft onlarla (Sony) eğleniyor." diyen Pachter daha sonra durumu iyice çığrından çıkararak programın sunucusu Geoff Keighley'e yüklendi:
 
    "Maalesef, GameTrailers gibi siteler, bunu konsol üreticileri arasında bir savaşa çevirdiler." 
 
    Pachter, bunları gündeme oturmak için mi söyledi, yoksa yine %90 oranında 'karavana' giden tahmin olarak mı belirtti bilemiyorum ama yine çok konuşulacağı kesin...
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Examiner playstation 3 PS3 ps3 slim Sony analiz tahmin michael pachter gametrailers microsoft nintendo
Tecmo Koei Yan Kuruluşları Birleşiyor Super Street Fighter IV 3D Karakterlerine Bakış
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Melikşah

9.2.2011 13:24:07

0
@TMF +1

Subject.16

8.2.2011 22:14:36

0
Öf, bunun gibi, ekonomik tetikçilik yapan sefillerin haber olması bile saçma. gözünü borsada spekülasyon ile elalemin yatırımına dikmiş sırtlan suratlı bu palavracıyı, oyun konsolu kompetanı gibi lanse etmek de ayrı bir saçmalık. daha da önemli bir konu var. dünya fanboylarının anlaması gereken en temel gerçek şu ki, kendi sahip oldukları konsolun markası ne olursa olsun, daha fazla satıyor olması, onlara prestij kazandırmıyor. sadece o firmanın daha fazla kar elde ettiğini gösteriyor. prestij, az olan, nadir olan, pahalı olan, zor ulaşılan ile yapılır. dolayısıyla satışlarda 3 olan bir ps3, sahiplerine daha yüksek gurur ve tatmin verdiği açıktır... kesin bu gereksiz tartışmaları ve aptalca satış rakamı nispetlerini. :D

_giray_

8.2.2011 20:26:39

0
Ama PS'nin satışlarda kaçıncı olduğuna bakalım : PS1:2.oldu PS2:1.oldu PSP:Sonuncu PS3:Sonuncu Yine PSP faciyesını yaşayacaktır.PS3'te dağıttı.Eğer Move'ı Wii Remote Controller gibi sürekli kullanılan gamepad yapsaydı mükkemmel grafik ile 1. olabilirdi.Ama yapmadı.

In Isaac We Trust

8.2.2011 19:04:56

0
@anotherday ayarı iyi veriyor ve borsa yorumları var o açıdan diyorum yoksa ps3 veya xbox konularında dediklerini kim takar abi herif normalde borsa takip eden bi business guy. mesela geoff'a yine takmış lafı haklı oralarda filan. konsol konularındaki tartışmalara yıllar önce katılmamaya karar vermiştim o zamandan beri ne xbox ne ps3 en iyisi derim pek umrumda değil konsol vsleri. oyunları bana yapıyorlar oynuyorum, eğleniyorum.

Rai-gy

8.2.2011 18:45:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: In Isaac We Trust bu adam harika ya . ayarı veriyor ve doğru tahminler yapıyor.
Valla söylediklerinin yüzde 95'i fail olan bir gereksiz herifin teki.Xbox gibi bir konsolu övse övse böyle boş bir herif över zaten.

BSC Misafiri

8.2.2011 17:33:18

0
"%90 oranında 'karavana' giden tahmin" In Isaac We Trust : doğru tahminler yapıyor O_O

TMF

8.2.2011 16:44:18

0
ms koymuştur cebine yeşilleri cik cik ötsün diye

In Isaac We Trust

8.2.2011 16:21:48

0
bu adam harika ya . ayarı veriyor ve doğru tahminler yapıyor.

Selfroot

8.2.2011 14:11:04

0
aaa olurmu FAT ps3 lerdeki gibi sonra sattığımız her ps3den zarar ediyoruz diğe öterler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız