Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PSN için PS2 Klasikleri mi Geliyor?

 
     Playstation Network'ün en rağbet gören sistemlerinden biri olan PSOne klasikleri benzeri bir sistem ile PS2 klasikleri ile de karşılaşabiliriz.
 
    Bu lanıya varmamızın en büyük nedeni ise Playstation Network sorumlularından Peter Dille'ın IGN ile yaptığı bir ropörtajda sarfettiği sözler oluyor.
 
     IGN'in "Neden daha fazla PSOne oyunu veya PS2 oyununa PSN üzerinden ulaşıp, indiremiyoruz?" sorusuna "Güzel bir soru" yanıtını veren Dille ; bunun üzerinde oldukça sıkı çalıştıklarını dile getirdi. Final Fantasy VII'nin en çok indirilen PSOne Klasikleri oyunu olduğunu da belirten Dille, bu klasik oyunları yayınlamanın oyunseverlere bir borçları olduğunu ve ilerleyen dönemlerde daha fazla Final Fantasy oyunu ile PSOne, PS2 klasiklerine yer verilebileceğini belirtti.
 
     Bu söylem ile PS2 oyunlarının yeniden raflardaki yerini almasını mı (GoW : Collection, SotC gibi) yoksa tıpkı PSOne Klasikleri gibi yayınlanmasını mı kastetti? Şimdilik bilemiyoruz. Tek bildiğimiz böyle bir çalışma gerçekleşirse oyunseverlerin bazı özel oyunlara oldukça ilgi göstereceği.
 
     Bakalım şimdilik dedikodu olarak kabul edebileceğimiz bu habere ilerleyen dönemlerde bir doğrulama, böyle bir projenin olabileceği açıklaması gelecek mi?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak playstation 3 PS3 ps3 slim Sony
God of War 3, Ön Siparişlerde Zirveye Yerleşti Sony, PSN İçin Ödemeli Sisteme Geçebilir

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız