Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS4'ün Topluluklar Özelliği Nisan'da Kaldırılıyor

 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation 4 kullanıcılarına gönderdiği mailde, konsolun topluluklar özelliğinin Nisan'da kapatılacağını doğruladı.

PlayStation 4 için bu ayın başında yayınlanan 8.50 sistem yazılımı güncellemesinin beta versiyonunda topluluklar kaldırılmıştı ve güncellemenin tüm kullanıcılar için Nisan'da yayınlanması planlanıyor.
 
PlayStation 4'ün topluluklar özelliği benzer ilgi alanı ve tercihlere sahip oyuncuları bulabileceğiniz yerler. Topluluk içinde diğer topluluk üyeleriyle oyun oynama ve sohbet etme olanağı sağlıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VGC sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Devotion En Sonunda Dijital Olarak Satışa Sunuldu Silent Hill Yönetmeni Yeni Projesinde Japonya'daki Ünlü Bir Yaratıcı ile İş Birliği Yapıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

DrUckmann

17.3.2021 17:27:40

0
boş boş isler server da yer kapliyor. Ps4 ile isleri bitti menu vesayire on numara Ps5 de ancak daha ekstra icerikler yenilikler gelmeli. sanirim nisanda bir icerik alir.

Babblebabble

17.3.2021 14:04:57

0
Şükür PC ve Steam diye bir şey var valla. Hem oyunlara çılgın paralar ver, hem de cihazının özelliği düşsün. Üstüne git gamepad genen garabetle oyun oyna. Allah sabır versin arkadaşlar.

BSC Misafiri

16.3.2021 19:47:48

+1
quote:

Orjinalden alıntı: kataaay Ulan Sony, çok pis bir firmasın ha. Nerede kullanıcıya yapılacak bir yamuk, çakallık hep oradasın . Sen insanlara parasıyla yeni nesil konsol alma imkanı bile sunma (malum stok sorunu), sonra gelip eski konsolundan özellik kıs. Çok garip.
Dunya genelinde ram uretiminde sorun var adamlarin sucu ne

BSC Misafiri

15.3.2021 17:11:00

0
İşi gücü özellik kaldırmak, PS5'te İnternet Tarayıcısı bile yok..

volcy123

15.3.2021 14:37:18

0
Ah be abicim niye kaldirirsiniz su topluluklari :(

kataaay

15.3.2021 14:01:01

+1
Ulan Sony, çok pis bir firmasın ha. Nerede kullanıcıya yapılacak bir yamuk, çakallık hep oradasın . Sen insanlara parasıyla yeni nesil konsol alma imkanı bile sunma (malum stok sorunu), sonra gelip eski konsolundan özellik kıs. Çok garip.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız