Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silent Hill Yönetmeni Yeni Projesinde Japonya'daki Ünlü Bir Yaratıcı ile İş Birliği Yapıyor

 
Silent Hill, Siren ve Gravity Rush'ın yönetmeni Keiichiro Toyama, geçtiğimiz yıl Sony Interactive Entertainment Japan Studio'dan ayrılarak kendi bağımsız oyun stüdyosu Bokeh Game Studio'yu kurdu ve korku aksiyon macera türünde yeni bir oyun üzerinde çalışıyor.

Al Hub ile röportaj gerçekleştiren Keiichiro Toyama, yeni projesinde Japonya'daki ünlü bir yaratıcı ile iş birliği yaptıklarını açıkladı. Kim olduğu söylenmedi.
 
Keiichiro Toyama "Oyunun hâlâ erken aşamalarındayız ve bu yüzden söyleyebilecek çok bir şey yok fakat geniş çapta insanın keyif alabileceği bir deneyim oluşturmaya bakıyoruz." dedi ve oyunun Asya şehirlerinde geçmesini istediklerini belirtti.
 
"Söyleyebileceğim bir şey var o da Japonya'daki ünlü bir yaratıcı ile iş birliği için sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Bu daha önce bahsetmediğimiz bir konuydu."
 
Oyun 2023'de multiplatform olarak çıkmayı hedefliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VGC
PS4'ün Topluluklar Özelliği Nisan'da Kaldırılıyor Todd Howard: Fallout 76, Xbox'ta En Çok Oynanan Oyunlardan Biri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

15.3.2021 16:12:22

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Şimdi şunu soralım: Silent Hill 1,2,3,4 tarzında bir oyun yapsa Konami bugün satar mı? Tutar mı? Tutarsa, satarsa Konami niye yapmıyor? Yani kar getirebilecek bir oyunu, bir oyun şirketinin yapmaması mantığa aykırı.
Konami olunca mevzu mantık aramamak lazım. Ellerinde sağlam ipler bulunmasına rağmen bunları ölüme terk edip pachinko makineler ve mobil oyunlardan geçimini sağlar oldu. Yoksa Metal Gear, Silent Hill, Contra, Suikoden, Castlevania ve daha niceleri boşa ölmüş olmazdı.

BSC Misafiri

15.3.2021 15:53:12

0
Şimdi şunu soralım: Silent Hill 1,2,3,4 tarzında bir oyun yapsa Konami bugün satar mı? Tutar mı? Tutarsa, satarsa Konami niye yapmıyor? Yani kar getirebilecek bir oyunu, bir oyun şirketinin yapmaması mantığa aykırı.

BSC Misafiri

15.3.2021 14:27:53

0
Kojimadır kim olacak başka.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız