Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Devotion En Sonunda Dijital Olarak Satışa Sunuldu

 
Tayvan yapımı korku oyunu Devotion ilk olarak Şubat 2019'da PC'ye çıkış yapmıştı ve oyun içinde Çin Devlet Başkanı Xi Jinping'in alaycı bir tasarımını kullanılması sebebiyle kısa bir süre içinde Steam'den kaldırıldı. Daha sonra Aralık 2020'de GOG'a geleceği duyuruldu fakat bu sefer de duyurudan birkaç saat sonra CD Projekt açıklama yaparak oyunculardan çok tepki geldiğini belirtip GOG'da satışa sunmaktan vazgeçtiklerini söyledi.

Geliştirici Red Candle Games, Devotion'ı en sonunda dijital olarak yayınlamayı başardı. Red Candle Games'in kendi sitesi üzerinden DRM-free olarak satışta. Standart sürüm 16.99 dolar. Soundtrack'in yer aldığı sürüm 22.98 dolar. Buradan ulaşabilirsiniz.

1980'lerin Tayvan'ında geçen birinci şahıs atmosferik korku oyun Devotion'ın hikayesi, eski bir apartman dairesinde yaşayan görünüşte sıradan olan üç kişilik bir ailenin etrafında geçiyor. Bir zamanlar sevinç ve sevgi dolu olan ve şimdi cehennem gibi bir kabusa dönmüş evi keşfedeceksiniz ve cesaret edip gireceğiniz hayaletli ve dar alanlardaki her bir bulmaca sizi derinlerde saklı olan gizemlere yaklaştıracak.
 
Fragmanına aşağıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Devotion Red Candle Games birinci şahıs atmosferik korku oyunu PC
Total War: Warhammer 2'nin Yeni Ücretsiz DLC'si Kara Elf Lordu Ekleyecek PS4'ün Topluluklar Özelliği Nisan'da Kaldırılıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

15.3.2021 15:52:56

0
Çin hükümeti, oyundaki politik göndermelerden dolayı, Steam ve GOG'a baskıy yapıyor herhalde. Platformlar Çin oyuncularından para kazanmayı, bir oyunun politik söyleme sahip olabilme özgürlüğüne tercih ettiler. Para kazandı yine!

JourneyToTheWest

15.3.2021 11:00:31

0
Güzel oyun denemenizi tavsiye ederim türkçe yaması da var. [link=https://forum.donanimhaber.com/yayinlandi-devotion-turkce-yama--144374046]https://forum.donanimhaber.com/yayinlandi-devotion-turkce-yama--144374046[/link]
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Devotion
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız