Devotion En Sonunda Dijital Olarak Satışa Sunuldu

Gazali Çetinkaya

 
Tayvan yapımı korku oyunu Devotion ilk olarak Şubat 2019'da PC'ye çıkış yapmıştı ve oyun içinde Çin Devlet Başkanı Xi Jinping'in alaycı bir tasarımını kullanılması sebebiyle kısa bir süre içinde Steam'den kaldırıldı. Daha sonra Aralık 2020'de GOG'a geleceği duyuruldu fakat bu sefer de duyurudan birkaç saat sonra CD Projekt açıklama yaparak oyunculardan çok tepki geldiğini belirtip GOG'da satışa sunmaktan vazgeçtiklerini söyledi.

Geliştirici Red Candle Games, Devotion'ı en sonunda dijital olarak yayınlamayı başardı. Red Candle Games'in kendi sitesi üzerinden DRM-free olarak satışta. Standart sürüm 16.99 dolar. Soundtrack'in yer aldığı sürüm 22.98 dolar. Buradan ulaşabilirsiniz.

1980'lerin Tayvan'ında geçen birinci şahıs atmosferik korku oyun Devotion'ın hikayesi, eski bir apartman dairesinde yaşayan görünüşte sıradan olan üç kişilik bir ailenin etrafında geçiyor. Bir zamanlar sevinç ve sevgi dolu olan ve şimdi cehennem gibi bir kabusa dönmüş evi keşfedeceksiniz ve cesaret edip gireceğiniz hayaletli ve dar alanlardaki her bir bulmaca sizi derinlerde saklı olan gizemlere yaklaştıracak.
 
Fragmanına aşağıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz.