Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS2 Oyunları Dörder Dörder PS3'e Geliyor


    Playstation 2'nin popüler oyunları Playstation 3 Blu-ray'lerine dörder dörder yazılıyor. Sony'nin Avrupa şubesi içinde Gran Turismo 4, Tourist Trophy, Ratchet & Clank: Up Your Arsenal, ve Jak and Daxter olan bir Platinum paketini Playstation 3 için satışa çıkaracak.
 
    Sony'nin bundan sonra da yeni dörtlü paketlerle oyuncuların karşısına çıkacak gibi görünüyor. USK'nın "Quattro Pack PS3 Platinum" adındaki yeni listelemesi bir başak dörtlü oyun paketinin satışa çıkacağının ipucusu. Belki bu seferki pakette God of War III, Resistance: Fall of Man veya Killzone 2'yi bütünleşik görürüz. Kim bilir?
 

 

Bu haberin bağlantısı
URL
playstation 3 PS3 ps3 slim Sony ps2 platinum dörtlü oyun paketi
Ni No Kuni İçin DLC'ler Yayınlanıyor GTA IV Modundan Gerçeğe Yakın Görüntüler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

F355 Challenge

29.12.2011 16:49:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: aydogdu1453 Cilala parlat kocum.Hep aynı hikaye.Sony sen konsol işini bırak başka işlere yönel.Ulan ortalığın içine mıçtınız.Versana ps2 oyunları için yazılımsal emülasyon.Milet alacagına beleş oynasın.Bannn.
Hasta mısın? Adamlar müthiş bir iyilik yapıyorlar oyuncuya, dörder dörder satıyorlar. Bunlar Xbox oyunu olsaydı MC hepsini tek tek kutulu satar, söğüşlerdi bizi, bu kadar fanboyluk iyi değil. --------------------------- Çok iyi haber, özellikle GT4'ü yeniden oynamak güzel olur. Zamanında PS2'ye multiplayer destekli gelmesini bekliyorduk ama son anda multiplayer'dan yoksun gelmesine karar verildi, belki bu sefer multi de oynayabiliriz. En azından Leaderboards desteği olmalı.

aydogdu1453

29.12.2011 16:24:09

-3
Cilala parlat kocum.Hep aynı hikaye.Sony sen konsol işini bırak başka işlere yönel.Ulan ortalığın içine mıçtınız.Versana ps2 oyunları için yazılımsal emülasyon.Milet alacagına beleş oynasın.Bannn.

ShadowStep

29.12.2011 02:35:45

+2
Level 5'in yaptığı 4 oyunu birden getirse süper olur.Dark Cloud 1 & 2,Dragon Quest ve Rogue galaxy.Tadından yenmez.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız