Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oynaması Ücretsiz The Division: Heartland ve The Division Mobil Oyunu Duyuruldu

 
Ubisoft, The Division evrenini genişletiyor.

The Division: Heartland konsollar ve PC için duyuruldu. Red Storm Entertainment tarafından geliştirilen oynaması ücretsiz spin-off oyun 2021 ya da 2022'de çıkış yapacak. Beta testlerine katılma şansı yakalamak için buradan kayıt yaptırabilirsiniz.
 
Ubisoft ayrıca The Division mobil oyununu ve romanını duyurdu. Mobil oyun hakkında detaylar daha sonraki bir tarihte paylaşılacak. Roman, The Division 2'deki olaylardan sonrasını konu alacak ve salgının ABD'nin farklı bölgelerini nasıl etkilediğine odaklanacak.
 
Yönetmenliğini Rawson Marshall Thurber'ın üstlendiği ve başrollerinde Jake Gyllenhaal ile Jessica Chastain'in bulunduğu Netflix The Division filminin yapımına devam ediliyor. The Division 2'nin bir sonraki büyük güncellemesi bu yılın sonlarında yayınlanacak ve yepyeni bir oyun modu ekleyecek.
 
The Division serisinin oyuncu sayısının 40 milyonu aştığı açıklandı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Tom Clancy’s The Division Tom Clancy’s The Division 2 Ubisoft Massive Entertainment
Remnant: From the Ashes PS5 ve Xbox Series Optimizasyon Güncellemesi 13 Mayıs'ta Yayınlanacak Scarlet Nexus Açılış Animasyonu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BirBayR

9.5.2021 12:30:29

+2
İlk oyunu daha çok beğenmekle birlikte 2.oyunda güzeldir. Umarım hatalardan ders çıkartıp bir şahaser yaratırlar. Birde artık bir zahmet türkçe desteği gelsin.

Guest-BED3C3818

8.5.2021 19:50:20

0
The division 2 ne kadar kendini tekrar ediyor olursa olsun oyun bir şekilde kendisini uzun süre oynatmayı başarıyor

Firoles

7.5.2021 00:51:37

+4
Division’ın ilk oyununu oynamadım ama ikincisi harikaydı. Birlikte oynamak olsun, grafikler olsun.. Hı biraz görevler birbirini tekrar ediyordu ama bence gayet başarılı bir oyundu.

lextor

6.5.2021 22:39:25

+1
Şu oyunun ilk videosunu izleyip vay be adamlar aşmış watch dogs ve bu efsane olacak deyip büyük bir beklenti içerisine girmiştim. Oyunu çizgisel hikayeli bir şey sanmıştım. Ağzım kapanaydı da demeyeydim.

Boone

6.5.2021 19:35:36

+4
Gerçekten bu kadar yatırıma değer mi bu seri diye düşünüyor insan sonra alttaki 40 milyon oyuncu kısmını okudum ve cevabımı aldım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tom Clancy’s The Division 2
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız