Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Outlast, Mirror's Edge'den Esinlendi"


   Yeni nesil ile birlikte büyük yaralar alan korku kategorisindeki oyunlara bağımsız yapımcılardan destek yağmaya devam ediyor. Amnesia ile başlayan değişime dahil olan ve geçtiğimiz günlerde yayımlanan videosuyla nefesleri kesen Outlast, yapı itibariyle ilk olarak yine Amnesia ile karşılaştırılmıştı.
 
    Ancak yapımcı ekibin açıklamalarına göre oyunun esas esinlendiği kaynak ise Mirror's Edge.  Bu yapımda tam olarak ne yaptığınızı görebildiğinizi ve yalnızca ekranın ortasındaki silaha bakarak hareket etmediğimizi belirten Red Barrels yardımcı kurucusu David Chateauneuf, bu tarzı oyuna yansıtmak istediklerini dile getirdi.
 
    İlginç olan ise ekibin ilk açıklamasının bunun tam tersini göstermesi. Zira ilk açıklanan bilgilerde oyunun gizlilik üzerine kurulu olacağı söylenmişti, ama görünüşe göre biraz koşmaya da hazırlansak iyi olur. Sonuçta oyunun yapımcı ekibinde Assassin's Creed ve Uncharted projeleri üzerinde çalışan isimler de bulunuyor. Dolayısıyla böyle bir şeyin olması pek de şaşırtıcı olmaz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Outlast Korku Red Barrels Bağımsız PC
Gabe Newell, Valve'in Yeni Oyun Motorunu Onayladı Hitman: Absolution'a Yeni Bir İnceleme Daha
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.11.2012 16:03:05

0
mirror's edge mi :D oyun baya baya "condemned" tan esinlenmiş neredeyse condemned in devam oyunu sanıyordum ilk izlediğimde

gam3hunter

12.11.2012 10:28:24

0
cocoloccomaya 12.11.2012 10:11:58 bsc ana sayfasının en altında oyun videoları yazan kısımda var videosu biraz gerilere git bulursun__ oyuna gelirsek bence korku oyunu alanında üst seviye bir yapım olmuş___Korku oyununda zaten temel kaçmak olmalı bizi korkutan her neyse onunla mücadele ettikçe savaştıkça korku seviyesi azalıyor ve bu oyunda sürekli gergin bir hava var ne zaman nereden gelecek belirsiz son olarak atmosfer süper yanlış bilmiyorsam akıl hastanesi___

- The Stig -

12.11.2012 10:17:29

0
heh buldum, bulmaz olaydım :) çok güzel bir oyun olacak, merakla bekliyorum..

- The Stig -

12.11.2012 10:11:58

0
video var mı oyun ile ilgili aradım bulamadım!

Keras

12.11.2012 10:00:34

0
mirrors edgenin hızlı bir yapısı var. sürekli koşmak ve çabuk düşünmek gereken bir oyun. ondan esinlenmeleri iyi olmuş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Outlast
+ TAKİBE
AL
33 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız