Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Humble Bundle'da Outlast, Torchlight II ve Shadow Warrior Fırsatları


       Oyun dünyasının en sevilen firmalarından olan Humble Bundle, bağımsız oyunların yer aldığı yeni Humble Indie Bundle 14'ü duyurdu.
 
      Bu kampanyayla birlikte Pixel Piracy, UnEpic, Super Splatters'a en az bir dolar ödeyerek sahip olabilirsiniz. Eğer ortalama üzeri bir para bağışlarsanız (an itibariyle 5,38 dolar) korku oyunu Outlast, Torchlight II ve La-Mulana'ya sahip olabilirsiniz. Son olarak eğer 10 dolar öderseniz bu oyunların yanında Shadow Warior Special Edition'a sahip olabilirsiniz.
 
       Bahsettiğimiz bu kampanyaya ilerleyen günlerde yeni oyunların geleceğini belirtelim. Humble Indie Bundle 14'ün sitesine buradan ulaşabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Outlast Korku Red Barrels Bağımsız PC
Sokağınızda Pac Man Oynamak İster misiniz? Freedom Wars'un Devam Oyunu Gelebilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Megathrone26

1.4.2015 06:46:46

0
Outlastı oynamayan varsa eğer hala hiç durmasın ayrıca wistleblower ek paketi de oldukça güzel tavsiye ederim

MonacoDoom

1.4.2015 02:39:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: SenJi
alıntı:

Orijinalden alıntı: Scorcher

Çok da iyi bir bundle değil bence.

Ne bencil bir insansın.Oldu adamlar gider senin için bir dahakine gtv5 verrir 1 dolara ne dersin?
Daha önce ki 1$ humble bundle paketlerine göre gerçekten de bu sefer biraz kötü olmuş, siz karşılaştırma yapmadan arkadaşa yüklenmişsiniz direk, olmamış bu yorumunuz...

Guest-313783FBA

31.3.2015 22:39:22

+2
Ben sadece 1$'lık oyunlar için söyledim, yoksa 5$ üstü satılan oyunlar pek fana sayılmaz. Bağış yaptıklarından haberim yoktu. Kötüleme amacıyla söylememiştim, yanlış algılanmasın. Size de iyi geceler..

SenJi

31.3.2015 22:33:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: Scorcher Ben sana alma demedim ki, sen niye bu kadar sinirlendin ? Bana göre güzel değil dostum. Hatta "bence" yazdım. Bir dahakine dikkatli oku
Şu EA bundleından beri millet kötülemektan başka birşey yapmıyor.Şu humblebundle ekibi ise tek derdi hayır olan bir gurup.Bu oyun şirketlerinin peşinde koşuyorlar sırf ilgi çekici oyun koyalımda bağış alalım diye.Adamların derdi bağış toplamak milletin derdi neredeyse beleşe yakın oyun kapmak.En fazla yardımda bulunmazsın o kadar.Bu arada sinirlendim çünkü ne zaman adamlar birşeyler yapsa herkes öldüresiye saldırıyor.Bunlara susa susa artık öyle bir hal aldıki sanki adamların görevi yeni çıkmış aaa oyunları 1 dolara vermek miş gibi görünüyor.Ben burada onlarca yardıma muthat insana hizmet eden bir şirketin doğru yaptığı bir işi sanki kötüymüş gibi gösterilmesine göz yummam.Bunu senin için demiyorum genel olarak söylüyorum.Adam gitmiş lösemilere yardım kampanyası yapıyor normal bir insan bile buna karşılıksız yardım ederken adam sırf daha çok bağış almak için oyun koyuyor.

Guest-313783FBA

31.3.2015 22:04:36

+2
Ben sana alma demedim ki, sen niye bu kadar sinirlendin ? Bana göre güzel değil dostum. Hatta "bence" yazdım. Bir dahakine dikkatli oku

SenJi

31.3.2015 21:53:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: Scorcher Çok da iyi bir bundle değil bence.
Ne bencil bir insansın.Oldu adamlar gider senin için bir dahakine gtv5 verrir 1 dolara ne dersin?

Guest-313783FBA

31.3.2015 21:45:45

0
Çok da iyi bir bundle değil bence.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Outlast
+ TAKİBE
AL
33 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız