Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

OlliOlli World'ün Genişleme Paketi VOID Riders 15 Haziran'da çıkıyor

 
 
Yayıncı Private Division ve geliştirici Roll7, planlanan iki genişletmeden ilki olan OlliOlli World DLC'si "VOID Riders"ın 15 Haziran'da mevcut tüm platformlarda 9,99 $'a çıkacağını duyurdu. 
 
VOID Riders, OlliOlli World'ün ilk genişleme paketi olarak karşımıza çıkacak. Ek paket içerisinde dünya dışı yaratıklar, yeni kaykay türleri ve daha fazlası yer alacak. Radlandia'ya gidin ve maceraya kaldığınız yerden devam edin.
 
VOID Riders oyuncuları, bir uzaylı biyomu olan VOID'e girmeye ve keşfetmeye teşvik ediyor. Çeşitli zorluklarla ve yeni teknoloji ekipmanlarla dolu yeni bir dünyayı sunuyor. 
 
OlliOlli World'de, Radland sokaklarını yıkın ve bu kaygan aksiyon platform oyununda mistik kaykay tanrılarını arayın. Kombolarınızla birlikte akan süper sıkı kontroller ve seviye tasarımıyla, renkli karakterlerle tanışacak ve bu canlı dünyanın gizli sırlarını keşfederek harika ustalık hilelerine sahip olacaksınız. 
 
OlliOlli World şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için mevcut. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu OlliOlli World Private Division Roll7 Side-scrolling kaykay oyunu
Them’s Fightin’ Herds Sonbaharda PlayStation, Xbox ve Switch Konsollarına Geliyor Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes'un Switch Sürümü Onaylandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
OlliOlli World ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız