Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Them’s Fightin’ Herds Sonbaharda PlayStation, Xbox ve Switch Konsollarına Geliyor

 
 
Yayıncı Modus Games ve geliştirici Mane6, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch için aksiyon dövüş oyunu Them's Fightin' Herds'i bu sonbaharda yayınlayacağını duyurdu.
 
Temel oyun dijital olarak 19.99 Dolar olarak satışa sunulacak. Season 1 Pass içeren Deluxe Edition sürümü ise hem fiziksel hem de dijital olarak 39,99 Dolar karşılığında oyunculara sunulacak. Deluxe Edition için ön siparişler Maximum Games Store'dan verilebilir. 
 
Sezon 1 Bileti dört yeni karakteri, yeni aşamaları ve kozmetik ürünleri içerecek. Ayrıca bu yıl konsollar ve PC için çıktığında ayrı olarak oyunculara sunulacak. 
 
Them's Fightin' Herds ilk olarak 22 Şubat 2018'de Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak piyasaya sürüldü ve ardından 30 Nisan 2020'de tam sürüm yayınlandı. 
 
Them's Fightin' Herds, ünlü çizgi film yapımcısı Lauren Faust tarafından tasarlanan hayvanlara sahip bir 2D bağımsız dövüş oyunu. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Them's Fightin' Herds My Little Pony dövüş oyunu 2d bağımsız oyun
Yomawari: Lost in the Dark Bu Sonbaharda Batıya Geliyor OlliOlli World'ün Genişleme Paketi VOID Riders 15 Haziran'da çıkıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Them's Fightin' Herds
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız