Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes'un Switch Sürümü Onaylandı

 
 
Geliştirici Rabbit & Bear Studios, strateji rol yapma oyunu Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes'un daha önce duyurulan PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC sürümlerinin yanı sıra 2023'te Switch için de çıkış yapacağını duyurdu.
 
Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes yüksek çözünürlüklü 2.5D grafiklerde keşfedebileceğiniz detaylı bir dünya, sıra tabanlı savaşlar, piksel tabanlı karakterler, partinize katmak için 100'den fazla benzersiz karakter, savaş ve arkadaşlık hakkında bir hikaye ve ordularınızı büyütmek için kale inşa sistemi sunacak klasik JRPG'lerden esinlenen bir yapım.

Oyun lonca sistemine de sahip olacak ve oyuncular katıldıkları loncaya göre kale özelliklerini değiştirebilecek. Savaşlar en fazla 6 karakterden oluşan gruplarla yapılacak ve savaşlar ayrıca boss dövüşleri içerecek. 
 
Natsume Atari tarafından geliştirilen ve Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes ile aynı dünyada geçen aksiyon rol yapma oyunu Eiyuden Chronicle: Rising şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için mevcut.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu JRPG pc Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes
OlliOlli World'ün Genişleme Paketi VOID Riders 15 Haziran'da çıkıyor Mario Strikers: Battle League, 10 Haziran'da Switch'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Eiyuden Chronıcle: Hundred Heroes
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız