Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oddworld Serisi Eve Dönüyor

Ps1 klasikleri Oddworld: Abe’s Oddysee ve Oddworld: Abe’s Exodus , 22 Eylül'de PSN'den satışa sunulacak.
Oddworld Inhabitants'dan Lorne Lanning , sevilen platform serisi Oddworld'un Ps1 için piyasaya sürülen oyunlarının bu hafta PSN'deki yerini alacağını bildirdi ve serinin hayranlarını sevindirecek bazı açıklamalarda bulundu.

Resmi Playstation Blog'unda açıklama yapan Lanning , klasik Abe oyunlarının PSN'de yer alacak olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken Sony'ye de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Açıklama yaptığı başlıkta Oddworld serisi hayranlarının memnuniyet mesajlarıyla karşılaşan Lanning , sorulan soruları da içtenlikle yanıtladı.

Lanning , sorulan bir soru üzerine Xbox için piyasaya sürülen Munch's Odyssey ve Stranger's Wrath oyunlarını da PSN için piyasaya sürme planlarının bulunduğunu fakat bunun biraz zaman alabileceğini açıkladı.

Yeni nesil bir Abe oyunu veya HD grafiklerle hazırlanacak yeniden yapılmış bir Abe oyunu isteğinin bulunduğu bir mesaja da yanıt veren Lanning , ekip içinde bunu konuştuklarını ve bunu yapmaktan mutluluk duyacaklarını belirtti. Bunun için piyasaya sürülen son oyunlarının kullandığı Stranger grafik motoru üzerinde bazı çalışmalar yaptıklarını da dile getiren Lanning , önceliğin firmanın şuan üzerinde çalıştığı projede olduğunu söylemeyi de ihmal etmedi.

kaynak

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Oddworld Abe Playstation 3 Oddworld inhabitants
Modern Warfare 2, "Rust" Haritası Videosu Famitsu'dan Bayonetta'ya Tam Puan

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız